Lifestyle

Smršala 29 kilograma kada je promenila način na koji pije kafu

Za manje od godinu dana Eli Fišer izgubila je skoro 30 kilograma. Za vreme trudnoće ona je jela i 3.000 kalorija dnevno, priznaje da je uživala u velikim, masnim i slasnim obrocima. Posle porođaja sve joj je to dosadilo i želela je da kilogrami spadnu. Njen plan je bio u njenom slučaju vrlo delotvoran pa je rešila da otkrije kako smršati posle porođaja.

U januaru 2017. započela je svoju transformaciju.

“Pre porođaja sam imla 56, a sada 60 kilograma. Ali, sada volim svoje telo, lepo mi je, imam više mišića i oblikovana sam baš kako želim”, rekla je Eli za portal “Pop Sugar”.

Počela je da broji kalorije. To je bio prvi korak.

Onda je zaključila da joj znači da ima veliku porciju za večeru, a dan je započinjala skromnim doručkom. Ni ručak joj nije bio prevelik.

“Najveća revolucija i promena u mom režimu je bila ta što sam ukinula sve ukuse i dodatke u kafi. Ranije sam pila slatku, sa mlekom, šlagom. Sada pijem samo crnu. Brojala sam kalorije preko dana, a radovala se omiljenoj večeri. Meni je tako uspelo. Moji ciljevi nisu bili nerealni, samo sam želela da vratim devojačku kilažu”, ispričala je.

Počela je i da vežba, ali ne preterano.

Nije išla u teretanu svaki dan, ali je posvećeno radila na sebi.

“Najviše sam radila obične čučnjeve, skokove, propadanje. Moj trening je trajao pola sata, radila sam tri puta nedeljno. Rezultati su bili odlični, nisam imala višak kože i sve se vrlo lepo vratilo na svoje mesto”, rekla je.

Eli kaže i da je tokom svoje transformacije prihvatila sebe na pravi način, to je za nju bilo terapeutsko i putovanje osnaživanja.

Rešite se viška kilograma za samo 7 dana

PARTNERI SAJTA


64 Shares
Share via
Copy link