Novi Sad

Razvojni put kragujevačkog Eliota Nesa i novog prvog čoveka novosadske policije

Umesto nedavno smenjenog načelnika policije u Novom Sadu Milorada Šušnjića, na čelo PU Novi Sad postavljen je Slobodan Malešić. Njemu je danas uručeno rešenje direktora policije Rebića, kojim je odlučeno da Malešić preuzima mesto načelnika policije u Novom Sadu.

Malešić je rođen 29. jula 1976. godine u Prijepolju, a na Policijskoj akademiji u Beogradu diplomirao je 1999. godine, piše Ana Lalić za portal Nova.

Radni odnos u MUP Srbije zasnovao je 1995. a u Upravi saobraćajne policije je proveo osam godina, gde je dogurao do zamenika načelnika Uprave saobraćajne policije MUP Srbije. Kad je sadašnji v. d. direktor policije Vladimir Rebić 2014. postavljen za načelnika Uprave saobraćajne policije, Malešić je imenovan za njegovog zamenika.

Marta 2016. Malešić je postavljen za načelnika PU Kragujevac, gde je postao poznat kao kragujevački “Eliot Nes”, jer su zahvaljujući njemu počele sveobuhvatne akcije MUP u ovom gradu.

Iz Kragujevca je otišao na mesto pomoćnika direktora policije Vladimira Rebića, nakon čega je danas postavljen za načelnika PU Novi Sad.

Inače, Malešić je sredinom prošle godine unapređen u čin generala policije.

Načelnik novosadske policije UNAPREĐEN nakon izuzetne BRUTALNOSTI prema demonstrantima

1K Share
1K Share
Share via
Copy link