Magazin

„Ima 39 godina, oženjen je i skuplja sličice za SP u fudbalu“: Nina jednom objavom zapalila Tviter

menjaža sličica
Foto: Espreso

Svetsko prvenstvo u Kataru sve nam je bliže, krenula je i pomama za samolepljivim sličicama fudbalera i selekcija sa Mundijala, a sa njom i rasprave unutar porodica da se za tih 90 dinara, koliko košta jedna kesica sa pet sličica, moglo kupiti dva hleba ili pola litre u poslednje vreme nedokučivog nektara – kravljeg mleka.

No, to nije jedina polemika među svetom. Do koliko godina je legitimno baviti se tim skupim hobijem, povela se rasprava na društvenoj mreži Tviter, nakon objave jedne korisnice:

– Kolega ima 39 godina, oženjen, otac dvoje dece, skuplja sličice za SP u fudbalu. Može li mi neko reći sa koliko godina muškarci odrastu? – napisala je ona i, čini se, dobila odgovore kojima se nije nadala kada je kliknula „Tweet“, a mi prenosimo nekoliko najzanimljivijih.

– Ja sam skupljala za prošlo SP sličice. Nema to veze ni sa godinama ni sa polom.

– Posle ovog SP, jer je ovo poslednji Paninijev album, piše jedan korisnik.

– To nisu skupljači sličica, to su kolekcionari, SP u fudbalu je svake 4 godine, to je jedinstvena prilika i doživljaj za sve od 7 do 77 godina, kaže drugi.

Bilo je i onih duhovitih:

– Jel može kolega da se javi? Imam 31 godinu i oko 100 duplikata, a na sve to sam i žensko.

A jedan ogovor nas je posebno nasmejao:

– Ima li Benzemu?

Autorka pomenutog tvita na kraju se predala:

– Pobedili ste! Skupljanje sličica nije detinjasto.

A ima i nečeg zaraznog u tom brižljivom otvaranju kesice u strahu da se koja sličica slučajno ne ošteti, u nadi da se u njoj ne nalazi nijedan duplikat i makar jedna „zlatna“.

A ako budete srećnik da izvučete „ekstra sticker“ možete ga ponuditi na nekim od platformama za kupovinu i od njega pristojno zaraditi.

Tako se, na primer, Paninijev Extra Sticker sa likom Almoeza Alija na sajtu Kupujemprodajem.com prodaje za 1.500 dinara. Malo li je za jednu sličicu? I zna li neko kad je menjaža sutra u Porti? Je l’ u podne?

Oglas za iznajmljivanje sobe u Novom Sadu razgnevio Tviter: Kako vas nije sramota?!

Čitajte Luftiku na Google vestima

30 Shares
Share via
Copy link