Horoskop Mesečni horoskop

Škorpija, horoskop za maj 2017: mesec jake intuicije

Ovog meseca kako se zahuktava u drugim segmentima vašeg života, okrećete se sve više ka ljubavi. početkom maja ćete dobiti lepe reči koje će vam podići samopouzdanje.

skorpija-ljubavnik-ian-schneider-unsplash
Izvor: Ian Schneider / Unsplash

Zapamtite, kakvu poruku šaljete u svemir, tako će vam se vratiti. 9. će se Venera udružiti sa planetom zaduženom za ostvarivanje snova i upravo će se to i desiti. Ovaj period je posebno povoljan za slobodne Škorpije. 10 maja će se Venera udružiti sa planetom zaduženom za kreativnost i sreću. Tako da štagod ste zamislili, ostvarivo je. Iako će vam ovaj mesec uz pomoć retrogradnog Merkura doneti i par uspona i padova, sa voljenom osobom ćete sve prebroditi uz osmeh.

Posao

Stalne promene koje će se dešavati ovog  meseca će dati rezultate i postoji razlog zašto se dešavaju, svidele vam se one ili ne. Svaka zahteva određenu aktivnost sa vaše strane.

horoskop-skorpija-maska
Pixabay.com

Dosta toga vam neće biti jasno, ali ćete 3. i 4. sklopiti kockice i rešiti misteriju. Takođe, mali znaci će vam pomoći da odradite i neke precventivne mere. Između 9. i 11. će isplivati mogućnosti na površinu. Možete ih unovčiti ili se proslaviti. Moguće da će vam se opet ukazati druge šanse, iskoristite ih. Srećni dani ovog meseca su vam 19. i 20. posebno ako tražite posao. 26. i 27. maj su dani kada treba da zaokružite jednu priču za koju ste mislili da je već završena. Moraćete raskrstiti sa prošlosti kako bi „čisti“ zakoračili u budućnost. 30. Maja zapišite sve obaveze i obećanja kako bi ih mogli ispuniti. Održaćete odnose i zadržati poverenje osobe koja vam je važna.

Zdravlje

Budite fizički aktivni i hranite se zdravo i bićete iznenađeni kako se dobro osećate. Koristite lepo vreme kako bi se rekreirali u prirodi.

Saznajte kako se slažete sa drugim znacima

 

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

141 Shares
141 Shares
Share via
Copy link