Horoskop Mesečni horoskop

Škorpija, horoskop za maj 2017: mesec jake intuicije

Ni vama nije jasno šta se dešava sa vašim okruženjem početkom maja. Nekako deluje da ništa nije na svom mestu i da je sve bez reda, a vi tako ne možete da živite. Krenite sa sređivanjem od svoje kuće, i sve će polako doći na svoje mesto. Lepo je što umete da budete sarkastični, ali oko 6. i 7. maja ćete morati da budete jasni u komunikaciji. I sami ćete biti iznenađeni načinom na koji ljudi reaguju na vas kada ne izvrgavate sve ruglu. Makar ovo prilagođavanje i bilo privremeno, za sada odgovara.

muskarac-muska-skorpija
pixabay.com

Imaćete prilično cool ideje 16. 17. i 18. ali će biti potrebno malo ulepšavanja pre nego što ih predstavite. Osobe rođene u znaku Škorpije vole luksuz, ali 25. i 26. maj nisu dani kadi treba da ugađate sebi u svakom smislu. Vaša intuicija radi prekovremeno 29. 30. i 31. maja, stoga iskoristite je da se snađete. Ovaj period kada ste izgubljeni neće dugo trajati.

Ljubav

Iako ste poznati kao misteriozan i mračan horoskopski znak, kada je u pitanju ljubav važna vam je pažnja i bliskost.

Nastavak na sledećoj strani…

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


141 Shares
141 Shares
Share via
Copy link