Magazin

„Majka se zamalo onesvestila kad ga je ugledala“: Nepoznati detalji o vanbračnom sinu Siniše Mihajlovića

sinisa mihajlovic vanbracni sin
Printscreen/Instagram/ariannamihajlovic

Siniša Mihajlović, slavni fudbaler i trener, imao je neverovatan život, ispunjen i na sportskom i na privatnom terenu. Više puta je isticao da mu je 30 godina srećan brak, koji ima sa italijanskom voditeljom Arijanom i podrška porodice pomogla i da bez njih ništa ne bi postigao u životu.

Ipak, njihov odnos nije bio bez turbulencija.

Manje je poznato da Mihajlović ima jednog vanbračnog sina, Marka, kojeg je dobio sa nepoznatom Italijankom. Navodno se ta veza dogodila pre nego što je upoznao suprugu.

Međutim, Mihajlović nikada nije bežao od istine.

Odmah je priznao svog sina i otvoreno je o njemu govorio u medijima. Međutim, otvorio je dušu tek nakon intervencije njegove supruge Arijane.

Siniša nije bio u kontaktu s sinom čak do njegove 11. godine – uprkos tome što ga je priznao i što je Marko znao ko mu je otac. Planirao je da mu se javi tek kad postane punoletan. Međutim, Arijana je takođe znala za Marka, a upravo ona je nagovorila Sinišu da ga pozove na Svetog Nikolu 2004. godine, kada su se otac i sin konačno ponovo ujedinili.

Arijana je tada odvela Marka da gleda Sinišu na terenu, a upoznao je i svoju braću i sestre.

– Od samog početka, kada je došao na svet dobio je moje prezime i ja ga izdržavam. Živi u Italiji i brinem se o njemu kao i o ostalih petoro. S njim provodim manje vremena, ali se čujemo telefonom, dolazi kod mene, idemo na odmore. Normalno funkcionišemo. Uporedio bih to sa decom razvedenih roditelja koji su u dobrim odnosima – opisao je Mihajlović.

Fudbaler je opisao i emotivno upoznavanje s Markom.

– Potrčali smo jedan drugom u susret i nekoliko minuta proveli u zagrljaju. Obećao sam mu da ću sutradan postići gol na utakmici protiv Breše, koji ću njemu posvetiti. Tako je i bilo. Kada je s velikim osmehom uzviknuo: ‘Tata, ispunio si obećanje’, hteo sam da puknem od sreće – bio je iskren Mihajlović.

– Moja majka umalo nije pala u nesvest kada ga je videla. Pre nego što je zaplakala uspela je da izusti: ‘Odmah sam znala da je to moj unuk. Liči na Sinišu kad je bio mali – dodao je.

Pored Marka, Siniša sa Arijanom ima dve ćerke – Viktoriju i Virdžiniju, i tri sina – Miroslava, Nikolasa i Dušana.

Izvor: Zadovoljna.rs

Siniša Mihajlović šokirao sve, mora ponovo u bolnicu, moguće da se bolest vratila

Čitajte Luftiku na Google vestima

113 Shares
113 Shares
Share via
Copy link