Magazin

Siniša Mihajlović šokirao sve, mora ponovo u bolnicu, moguće da se bolest vratila

sinisa-mihajlovic

Trener Bolonje Siniša Mihajlović iznenadio je javnost zbog toga što je tokom reprezentativne pauze sazvao konferenciju za medije u subotu u podne, a zatim je svojim rečima šokirao sve.

Naime, Miha je otkrio da i dalje ima zdravstvenih problema i da postoji mogućnost da se leukemija, nažalost, vratila.

– Kao i uvek, igram otvoreno. Poslednjih godina radim duboke analize posle bolesti, ali nakon poslednjih nažalost su se pojavili alarmi da postoji rizik od povratka bolesti – rekao je Mihajlović i dodao:

– Ovoga puta, da upotrebim fudbalski izraz, neću uklizati u protivnika, ali ću igrati unapred. Ova bolest je veoma hrabra kada se vratila da se suoči sa protivnikom kao što sam ja. Ovo je put mog života. Ponekad naiđete na iznenadne rupe, možete da padnete, ali morate da smognete snage da ustanete.

Potvrdio je Mihajlović da će uskoro ponovo u bolnicu.

– Početkom sledeće nedelje moraću da odsustvujem i biću hospitalizovan u Sant Orsoli bolnici. Za razliku od pre dve i po godine, sada znam šta treba da radim. Tada sam bio u suzama, ovoga puta me vidite mirnijeg. Nadam se da je u pitanju kratko vreme, ali ću svakako morati da preskočim neke utakmice. Doduše, već sam namestio sve što mi je potrebno da pratim tim u svojoj bolničkoj sobi. Od treninga do svega ostalog.

Podsetimo, Mihajlović je na leto 2019. godine, takođe, na konferenciji, otkrio da boluje od leukemije. U međuvremenu mu je presađena koštana srž i uspeo je da se izvuče i oporavi.

Siniša Mihajlović: U ratu ratuju bogati sa bogatima, a umiru siromašni

Izvor: Telegraf

Čitajte Luftiku na Google vestima

48 Shares
Share via
Copy link