Magazin

“Istina je da se Sinišino stanje pogoršalo, porodica je uz njega”: Poznati novinar otkrio detalje

sinisa-mihajlovic

Siniša Mihajlović i njegovo zdravstveno stanje ponovo su u žiži javnosti.

Legenda srpskog i italijanskog fudbala već tri godine bori se sa leukemijom, pa iako je posle uspešne transplantacije koštane srži nastavio život kao da se ništa nije dogodilo, pre nekoliko meseci opaka bolest opet je počela da pokazuje zube.

– Siniša Mihajlović je stabilno. Vesti koje se pojavljuju su lažne. Istina je da se u nekoliko poslednjih sati njegovo stanje pogoršalo. On je okružen porodicom koja su pruža podršku u ovom trenutku – objavio je novinar Ilario di Điova.

Za sada se niko iz Mihine porodice nije oglasio ovim povodom.

Mihajlovićev poslednji javni izlazak datira od pre nekoliko dana, na predstavljanju knjige njegovog bivšeg trenera Zdenjeka Zemana, ali ni tom prilikom nije bilo reči o bolesti. Štaviše, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija i Intera bio je u dobroj fizičkoj formi.

Siniša Mihajlović je 2019. otkrio da boluje od leukemije. Bio je to hladan tuš za ceo svet posle kojeg je usledilo više od godinu dana lečenja i medicinskih tretmana.

Pre manje od godinu dana, rezultati nekih testova nisu slutili na dobro.

– Ciklično radim veoma detaljne analize nakon što me je pogodila leukemija – izjavio je Siniša u vreme hospitalizacije, krajem marta prošle godine i dodao:

– Do nedavno je moj oporavak bio odličan, ali u poslednjim analizama su se pojavila zvona za uzbunu sa rizikom da se bolest ponovi. Moram da budem orpezan i da ne dozvolim da bolest ponovo uzme maha. Ovo je život, izmišljen je da bude iznenadnih uspona, krivina i rupa.

„Majka se zamalo onesvestila kad ga je ugledala“: Nepoznati detalji o vanbračnom sinu Siniše Mihajlovića

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link