Magazin Novi Sad Smeštaj

Svečano otvoren hotel Sheraton u Novom Sadu

Verovatno da je malo ko očekivao da će u prestonici Vojvodine i na ovom mestu biti otvoren prvi Sheraton hotel u Srbiji. 13.000 kvadratnih metara obasjalo je širi centar Novog Sada.

sheraton-novi-sad-1
Nikoleta Leovac

Otvaranje ovog hotela pre svega omogućilo je 120 novih radnih mesta, a samim tim je i značajan korak napred za naš grad. Hotel Sheraton deo je međunarodne “Marriot International” grupe, koja uspešno posluje već punih 35 godina.

sheraton-hotel-6
Nikoleta Leovac

Poseban značaj videće se 2019. godine kada Novi Sad ponese titulu Evropske prestonice mladih i 2021. kada postane Evropska prestonica kulture.

sheraton-novi-sad-3
Nikoleta Leovac

Nosilac projekta „Šeraton Novi Sad“ i predsednik MK Grupe Miodrag Kostić istakao je koliko je ovaj projekat bitan za naš grad i da je u njega uloženo 15 miliona evra. Dodao je i to da je za poslednje tri godine MK grupa uplatila više od 320 miliona evra poreza u budžet Srbije po raznim osnovama.

sheraton-novi-sad-4
Nikoleta Leovac

Može se reći da je svečano otvaranje prvog Sheraton hotela u Srbiji proteklo bez zamerki, osoblje je svoj posao obavilo na visokom nivou, par slomljenih čaša nećemo uzeti za zlo jer je hrana bila za ocenu deset plus. Koktel je upotpunio i kulturan muzički program.

sheraton-novi-sad-5
Nikoleta Leobvac

Hotel Sheraton ima 30 zaposlenih kuvara, koji su opravdali to što su baš oni kuvari ovog hotela. Sheraton poseduje 150 soba od kojih je devet apartmana i jedan predsednički apartman. Predsednički apartman je na devetom spratu, a spa i wellness centar, kao i teretana nalaze se na desetom spratu ovog luksuznog hotela, koji gostima pruža fenomenalan pogled na prestonicu Vojvodine.

Hotel Sheraton u Novom Sadu otvoren za prve goste

Nikoleta Leovac

Volim da piskaram i verujem u osmeh.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

196 Shares
196 Shares
Share via
Copy link