Novi Sad

Hotel Sheraton u Novom Sadu otvoren za prve goste (FOTO)

Hotel Sheraton u Novom Sadu, juče je i zvanično otvoren za prve goste, čime ovaj grad najzad dobija prvi internacionalni hotelski brend i najbolju moguću hotelsku ponudu kako za poslovne goste, tako i za turiste koji Novi Sad posećuju u sve većem broju.

Sheraton
Sheraton – hotelska soba

Prvi Sheraton hotel u Srbiji, poseduje 150 superior soba, od čega devet apartmana i jedan predsednički apartman. Krasi ga i elegantan „a la carte“ restoran sa ponudom potpisanom od strane vrhunskih šefova, kao i Wine& Tapas Bar koji će biti savršen kutak za opuštanje ne samo za goste hotela, nego i za sugrađane. Poslednji sprat je rezezvisan za uživanje u moderno opremljenom spa i wellness centru sa svetom sauna i jacuzzi-jem odakle se pruža nezaboravan pogled na grad. U okviru hotela nalazi se i tzv. klub sobe i klub lounge, sa posebnim benefitima za članove loyalty kluba Sheraton, za koje će funkcionisati i poseban concierge program.

HOTEL SHERATON NS - restoran
Sheraton – restoran

Hotel Sheraton je smešten u blizini Novosadskog sajma i centra grada, prostire se na 13.000 kvadratnih metara, a osim po luksuznim sobama i jedinstvenom enterijeru, hotel se izdvaja kongresnim prostorom. Sa ukupno šest konferencijskih sala, kapaciteta od skoro 800 mesta i mogućnošću organizacije više događaja istovremeno, hotel Sheraton ima potencijal za organizaciju najvećih skupova u okruženju.

hotelska soba
Sheraton – hotelska soba

Ovaj izuzetno moderan i funkcionalan hotel sa četiri zvezdice, investicija kompanije je MK Group vredna 12 miliona evra, i deo je strategije širenja hotelskom biznisa ove kompanije na najatraktivnijim lokacijama u regionu. Hotel će poslovati pod franšizom jednog od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu, „Marriot International“.

HOTEL SHERATON NS - konferencijska sala
Sheraton – konferencijska sala

Gde je najjeftiniji smeštaj u Novom Sadu?

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

507 Shares
507 Shares
Share via
Copy link