Magazin Srbija

Šešelj: Vučić će biti otrovan

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj rešio je da odmeni glavne dušebrižnike koji se brinu o zdravlju i bezbednosti predsednika Srbije, te je danas (18. decembar) upozorio javnost da Vučiću preti opasnost da bude otrovan.

Da je zdravlje predsednika jedno od velikih pitanja, naročito kada se radi o najavi atentata i napada na njega već je poznato, a sada je brigu o njegovom životu preuzeo njegov politički otac Vojislav Šešelj.

Lider SRS je preuzeo ulogu stručnjaka a bezbednost i upozorio da je Vučiću ugrožen život i da mu preti trovanje. Zbog ove opasnosti bi Vučić, prema njegovom stručnom mišljenju, trebalo da na sastanke u inostranstvu šalje svoje izaslanike, piše portal Direktno.

Pučevi, atentati i ugrožavanje bezbednosti predsednika već je poznata retorika u prorežimskim medijima, ali mora se priznati da je Šešelj sa ovom izjavom nadmašio i najveće branitelje Vučićevog života.

Nije bitno kad se desi smrt, desi se kad Vučić kaže

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • Jedi g*** kantko g*vana J*bo te Vucic pa nisu stranci Milosevic ti i Vucic da zakopavaju u krecanu kao Stabolica sto ste zakopali dok ste bili deo Miloseviceve vlasti.

  • Ha,ha, ubijaju ih vec 30 godina…..obojicu. Zoranu Djindjicu nisu pretili a nema ga. Hrabar kao Djindnjic umiru samo jednom, a kukavice svaki dan.

generic vignette (DESK luftika.rs)
70 Shares
Share via
Copy link