Balkan Vesti

Opasna kriminalna grupa iz BiH planirala da pevačicu Senidu polije kiselinom

Senidah
Foto: Inastagram / senida_h

Slovenačka pevačica Senidah koja redovno nastupa na najvećim festivalskim binama širom regiona, navodno je bila na meti ozbiljne kriminalne grupe iz Bosne i Hercegovine, koja je planirala da ju fizički povredi.

Do ovog otkrića došla je sarajevska policija tokom istrage u predmetu “Sky”, na kojem radi već dve godine.

Otkriveno je da su osumnjičeni Admir Arnautović, Adnan Maglić i njihova grupa planirali da napadnu i ozlede popularnu pevačicu, piše Klix.ba.

Uprava policije MUP-a Kantona Sarajevo već dve godine radi na predmetu “Sky”, u okviru kojeg je uhapšen velik broj ljudi, koji se dovode u vezu sa počinjenjem različitih krivičnih dela.

Televizija Hayat došla je u posed dela izveštaja operativnih akcija sarajevske policije koje su sprovedene u saradnji s EUROPOL-om i drugim agencijama.

Javnost u BiH ostala je posebno šokirana detaljima istrage koji se odnosi na plan Admira Arnautovića, Adnana Maglića i njihove grupe da nanesu teške telesne povrede pevačici Senidah, prenosi 24 Sata.

U izveštaju se navodi da su u više navrata, koristeći aplikaciju “Sky Ecc”, planirali i podstrekivali njima poznate osobe da izvrše fizički napad na Senidu tokom njenog boravka u Sarajevu ili na drugim lokacijama koje bi bile pogodne za izvršenje, tako što bi je prebili, ranili ili polili kiselinom po licu, “svesni da će na takav način istoj naneti teške telesne povrede ili joj teško narušiti zdravlje, odnosno da će ugroziti građanski mir, što su i želeli”.

U izveštaju se spominju i drugi članovi njihove grupe koji su koristili “Sky” aplikaciju. Osumnjičeni Arnautović i Maglić, ali i još nekoliko članova njihove grupe, su trenutno u pritvoru.

Izvori: 24 Sata, Klix.ba

Teška sudbina bivše učesnice Velikog Brata, nakon otmice i amputacije noge otkriven joj je i karcinom

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

26 Shares
Share via
Copy link