Lifestyle

Teška sudbina bivše učesnice Velikog Brata, nakon otmice i amputacije noge otkriven joj je i karcinom

tatjana-jovancevic

Bivša učesnica rijalitija “Veliki Brat”, Tatjana Jovančević, pažnju javnosti privukla je zbog svoje tužne životne priče, njena borba trajala je godinama, a Tanja se sada ponovo suočava sa ozbiljnom bolešću.

Apel za pomoć masovno je počeo da se deli po društvenim mrežama, uz navedeni broj računa putem kog se može pomoći Tatjani.

– Našoj Tatjani je pre dva meseca otkriven tumor na dojci. Posle mukotrpnih pregleda ona je operisana i odstranjena joj je jedna dojka. Za desetak dana počinje prvi ciklus hemoterapija. Tatjani je ovo drugi put da se bori sa istom bolešću. Pre 26 godina operisana je i morala je da joj se amputira noga – piše u objavi.

– Ovako Tatjani moramo materijalno pomoći, jer znamo da su sami troškovi lečenja veliki, kao i sam kvalitetan oporavak. Molimo da svi pomognemo Tatjani, da ovo što bolje i lakše podnese – navodi se u istoj.

Podsetimo, Tatjani je zbog bolesti u 23. godini amputirana noga, nakon što joj je dijagnostikovan tumor u kolenu, piše Telegraf.

Sedam godina pre toga preživela je otmicu, o kojoj je govorila njena majka Gordana.

Naime, Tanja je sa 16 godina oteta dok je bila u poseti kod bake i deke u Bosni i Hercegovini. Držana je u podrumu puna tri meseca, a onda je uspela da pobegne.

S druge strane, Tatjanin otac, za kojeg su i ona i njena majka tvrdile da ih je izbacio na ulicu, govorio je da je priča o otmici njihova izmišljotina.

Tanja je život pred kamerama ostavila po strani i zaposlila se u kozmetičkom salonu, a sada je u javnost dospela tužna informacija, da joj je otkriven tumor na dojci.

Lek za karcinom dojke odobren u Srbiji, ali mora skupo da se plati – država ima druge prioritete

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link