Balkan Magazin

Sejo platio sve troškove i večeru Srbima kojima su izbušene gume u Sarajevu (FOTO)

Probušene gume sarajevo
Foto: Facebook / stranicaljubavi

Čuveni sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović odlučio je da pomogne srpskim turistima koji su posetili glavni grad Bosne i Hercegovine za praznike, a tom prilikom su se našli na meti lokalnih vandala, pošto su im izbušene gume na vozilima beogradskih i novosadskih tablica.

On je odlučio da im kupi potpuno nove gume, a platio je i montažu i balans, da bi ih nakon toga častio besplatnom večerom, čime je oduševio čitav region, dokazavši da dobro poznato sarajevsko gostoprimstvo nije izumrlo.

Vlasnici automobila potvrdili da je Sejo ispoštovao svaku reč

Na Fejsbuk stranici „Stranica ljubavi između Srba, Hrvata i Bošnjaka“ oglasio se Bojan Gregurek, jedan od vlasnika oštećenih automobila i poručio da je zahvalan na svemu što je Brajlović uradio za njega i njegovog zeta, koji je ujedno i vlasnik drugog oštećenog automobila.

„Želim samo da vam javim da je Sejo ispoštovao svaku reč“, napisao je na početku svoje objave vlasnik oštećenog automobila, prenosi Tanjug.

Dodao je da su upoznali mnogo divnih ljudi u Sarajevu, počev od policije, forenzičara, vulkanizera, vlasnika konobe Luka iz Sarajeva kao i velikog gospodina Seju koji je sve finansirao.

„Svi su pružali bezuslovnu pomoć kako su znali i umeli. Ja samo mogu da kažem hvala tom čoveku koji nam je omogućio da upoznamo predivne ljude iz Sarajeva“, naveo je Gregurek, prenele su banjalučke Nezavisne novine.

„Oni koji su ovo uradili – neka im ide na čast“

Inače, portal Klix.ba je ranije objavio fotografije na kojima se vidi da je neko izbušio gume na automobilima sa novosadskim i srpskim registarskim tablicama.

Sejo je tada obećao da će platiti popravku, što je i učinio, piše Index.

– Zbog ovakvih pojedinaca, koji nam „uništavaju“ dobrosusedske odnose, osobama koje su došle da ostave novac u našem gradu, želimo da platimo kompletnu uslugu menjanja guma i balansiranja i na taj način da se „odužimo“ za mnogobrojne goste koji su bili kod nas u restoranu i ukazali nam poverenje, a broje se na hiljade u poslednjih mesec dana.

Sarajlije su inače uvek bili domaćini koji su poštovali turiste i koji su uvek dobrodošli u naš grad. „Ovi“ koji su ovo uradili, neka im ide na čast! – napisao je Brajlović prethodno na Fejsbuku.

Šta drugo reći, osim – svaka čast i kapa dole.

Izvori: Tanjug, Index

Priča o Bošku i Admiri priča je o Sarajevu, tog 18. maja dobilo je metak u srce

466 Shares
466 Shares
Share via
Copy link