Lifestyle

Koji je vaš oblik grudi? Postoji čak 7 savršenih oblika

Koji je savršen oblik grudi? E, pa stvari nisu tako jednostavne. Većina deli grudi na velike, srednje i male, ali istina je potpuno drugačija. Postoji čak sedam različitih oblika grudi, i nijedan nema prednost nad drugim. Oblik grudi zavisi i od oblika tela i nema razloga da brinete da vaše grudi ne izgledaju lepo. Svaki od ovih oblika je na svoj način savršen.

Asimetrične

Jedna dojka je veća od druge, ali to je jedva primetno i gotovo je nemoguće da ijedna žena ima dojke potpuno iste veličine.

asimetricne-grudi

Najbolje izgledaju u grudnjacima sa mogućnošću menjanja jastučića, koji onda možete staviti u korpicu u kojoj se nalazi vaša manja dojka, kako to ne bi bilo primetno.

Oblik zvona

Radi se o teškim i krupnim grudima. Ovaj oblik je uži pri vrhu, a onda se drastično šire pri dnu.

grudi-oblik-zvona

Najbolje izgledaju u potpuno pokrivenim i zatvorenim majicama i haljinama. Zbog težine vuku prema dole pa često u dekoltiranim varijantama, zbog težine, uzrokuju i pogrbljivanje ramena i sklizavanje naramenica od grudnjaka.

Istočno-zapadne

Lagano se naginju od vrha ka dnu, ali svaka na svoju stranu, sa bradavicama okrenutim u suprotnim smerovima.

istok-zapad-grudi

Najbolje izgledaju u push-up grudnjacima i majicama kratkih rukava, koje laskaju njihovom obliku i ujedno ih približavaju.

Pomerene u stranu

Reč je o grudima koje imaju svaka svoj određeni prostor, a široku prazninu između. Bradavice štrče prema napred, ali ne na različite strane (kao što je slučaj kod prethodnog tipa).

grudi-u-stranu

Najbolje izgledaju u balkonet grudnjacima, koji imaju podršku u vidu dodatnog materijala između grudi. Time se direktno smanjuje prazan prostor i čine vaš dekolte privlačnijim.

Vitke grudi

Grudi su šire na vrhu, a uže pri dnu, vitke i lagane. Ovakve grudi su bez mnogo težine i tkiva koje bi pravilo prepreku u nošenju i isticanju u grudnjacima.

vitke-grudi

Najbolje izgledaju u plunge grudnjacima, koji imaju odvojene korpice za svaku dojku, čime omogućavaju isticanje lijepog i zavodljivog dekoltea.

Oblik suze

Slične obliku zvona, ali sa nežnijim nagibom, lagano zakrivljene sa strana i lepo oblikovane.

grudi-oblik-suze

Najbolje izgledaju u, takođe, plunge grudnjacima, sa ili bez push-up materijala. Duboki dekoltei u kombinaciji sa ovim grudnjacima omogućavaju isticanje vašeg ženstvenog oblika grudi.

Okrugle grudi

Jednako zaobljene i na vrhu i na dnu, oble i ženstvene.

okrugle-grudi

Najbolje izgledaju u balkonet grudnjacima koji najbolje ističu vaše atribute. Budite srećne ako imate ovaj tip grudi i s ponosom ga ističite jer ovakve grudi uvek izgledaju fenomenalno.

Kako odabrati kupaći prema obliku tela?

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link