Magazin

Bolje uzeti novac na projektu od Rokfelera, nego srpski novac davati Klintonovima

vučić
Foto: D.Vojinović

Na društvenoj mreži Tviter u toku je svojevrsni rat statusima između aktiviste Sava Manojlovića iz organizacije „Kreni-promeni“ i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji očigledno nastupa pod pseudonomom Vladanke Malović.

Najpre je Vučić preko šefice naprednjačke propagande reagovao na Manojlovićevu poruku da je nastrano da se potpisuje kao Vladanka.

– Idemo ponovo, lažovčino – pokaži bar jedan dokaz da je Vučić dao samo jedan dinar Klintonu. A ove forice ostavi za igralište, možemo i tamo da se nađemo, ako ti dozvole ovi što ti daju pare, pa da vidimo ko nosi suknjicu, a ko pantalone – piše Vladanka u ime Vučića, stilom iz huliganskih dana sa stadiona.

Naravno, ni ovog puta nije izostao Manojlovićev odgovor.

– Prihvatam ovaj poziv da se suočim sa predsednikom Vučićem. Biram da duel bude na RTS-u. Možemo i tamo da se suočimo, osim ako jutarnji nalet hrabrost nije ispario. Nebitno mi je šta ćete nositi od odeće – napisao je u odgovoru Manojlović.

Podsetimo, sukob između Vučića i Manojlovića izbio je nakon što je direktor kampanje „Kreni-promeni“ citirao „staru srpsku poslovicu“: „Bolje uzeti novac na projektu od Rokfelera, nego srpski novac davati Klintonovima“, reagujući time na insinuacije Aleksandra Vučića da Savo prima novac od Rokfelera.

Vučić 10 godina bez TV duela, ali tu je Đuka da pozove Đilasa na ‘fer debatu’

217 Shares
217 Shares
Share via
Copy link