Magazin Zabava

Sara Jo progovorila o svom izrazu lica nakon Konstraktine pobede

sara-jo-reakcija_850x
Printscreen/RTS

Popularna pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo nije uspela da pobedi na “Pesmi za Evorviziju 22” i završila je na drugom mstu, a kada je Ana Đurić Konstrakta proglašena za pobednicu, Sarin izraz lica su svi komentarisali.

O reakciji Jovanovićeve danima se pričalo, a Sara je sada otkrila kako se osećala u tom trenutku i zašto je imala “lažni kez”, kako su mnogi pisali na mrežama.

– Iskreno, ja sam u tom trenutku razmišljala koliko će još da mi zumira očni kolutić dok proglašava pobednicu, jer sam znala šta se čeka i šta se želi u tom trenutku, neki ljudi su definitivno to pogrešno protumačili – rekla je Sara.

– Naravno da je tu bilo razočarenja, jer znamo da smo dali sve od sebe, ali s obzirom da sam ludi perfekcionista meni je bilo najbitnije kada izađem sa tog stejdža, da sam zadovoljna i hvala Bogu tako je i bilo. Naravno da su bile uključene emocije, ali daleko od toga da sam bila toliko očajna – rekla je pevačica.

O Konstrakti i pobedničkoj pesmi “In corpore sano” misli sve najbolje, kao i da će ostvariti visoki plasman u Torinu.

– To se nikad ne zna, ali mislim da će Konstraktina autentičnost da je dovede do visokog plasmana, do prvog mesta. Mislim da je Konstrakta oduvek bila oličenje autentičnosti – rekla je Sara Jo.

Izvor: Blic

Prvo oglašavanje Sare Jo nakon poraza: Dva dana pišem i brišem ovu objavu

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

16 Shares
Share via
Copy link