Magazin

Saru Jo uporedili sa Breskvicom, ona odmah reagovala: “Mnogo je tužno…”

sara-jo-reakcija_850x
Printscreen/RTS

Burne reakcije nakon finala ovogodišnjeg izbora za Pesmu Evrovizije još se ne stišavaju, a sada se oglasila i Sara Jo, koja je odgovorila na poređenje koje kruži mrežama.

Pop pevačica Sara Jo pre dve godine učestvovala je na takmičenju „Pesma za Evroviziju“, koje je i tada privuklo ogromnu pažnju javnosti.

U subotu je izabrana ovogodišnja predstavnica Srbije na „Pesmi Evrovizije“ u Švedskoj, mlada umetnica Teya Dora koja će u Malmeu da izvede numeru „Ramonda“.

Sara Jo je srdačno navijala i glasala za Teya Doru, a nakon što je pobedila, nije krila sreću zbog njenog uspeha.

Ipak, kako se i dalje komentariše „Pesma za Evroviziju“ održana pre dve godine, kada su favoriti bile Sara Jo i Konstrakta, koja je i odnela pobedu, dok su se rekacije drugoplasirane Sare prepričavale i danas se komentarišu, pevačica je rešila da odgovori na sve komentare i, kako kaže, montirane fotografije.

Povod za njenu rekaciju bilo je poređenje Sare Jo i Breskvice, odnosno njihovih reakcija u različitim okolnostima, koje su tviteraši ipak na svoj način povezali, piše Nova.rs.

Naime, nakon što je Anđela Ignjatović Breskvica, koja je ove godine zauzela drugo mesto u finalu PZE, gostovala u jednoj emisiji, tviteraši su njenu rekaciju na izjavu koleginice Zorje, koja se takođe takmičila, uporedili sa Sarom Jo.

„Mnogo mi daje Sara Jo vajb, što je nešto najgore što može biti u ljudima“, glasi jedna objava na Tviteru, na koju se nadovezala Sara Jo i iskoristila priliku da odgovori na sve prethodne komentare na njen račun koji se tiču reakcija u toku finala PZE održanog pre dve godine u kojem je učestvovala.

„Tokom svog učešća, ni u jednom trenutku nisam imala ni približno sličan narativ. Da sam imala takav pristup, tačnije da sam samo jednom izgovorila nešto poput ‘Pokidala sam’ ili ‘Vidimo se u finalu kada ću pobediti’ bila bih cancel-ovana brzinom svetlosti“, započela je Sara, pa dodala:

„Mnogo je tužno (sem toga što je nepravedno) što mi se i dan danas pripisuju određene osobine samo zbog (zlonamerne) montaže mojih faca nakon proglašenja pobednika (koje se uopšte nisu desile u tom trenutku), kao i subjektivnog doživljaja mene kao osobe.

I još jedna jako važna stvar (koja ne važi samo za PZE): NIKAD nisam mislila da će tuđi uspeh umanjiti moj (i obrnuto) i umesto teatralnih javnih čestitanja i podrške, uvek sam više volela i cenila one najiskrenije, iza kulisa.

Doduše, u ekstremnim slučajevima itekako treba biti glasan i jasan i javno – kako bismo zaštitili jedni druge i izbegli bespotrebne (i besmislene) drame.“

Breskvicu pitali da li bi radije popila kafu sa Marijom Šerifović ili Sajsi MC, o njenom brutalnom odgovoru će se dugo pričati

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link