Srbija Vesti

Šapić ponovo nespretan, zapretio Vučiću i Vesiću da će im smeniti ljude u BG

aleksandar-sapic
Foto: Instagram/Aleksandar Šapić

Aleksandar Šapić, neformalni kandidat naprednjaka za gradonačelnika Beograda, ponovo je bio nespretan u davanju izjava.

Ovog puta praktično je najavio hapšenje kadrova koje je delegirao vrh stranke kojoj pripada.

– Obavezaću se pred Beograđanima da ću prekinuti praksu koja je postojala u mnogim prethodnim vlastima, da se u okviru Uprave grada stvaraju različite politike koje sprovode pojedinci u svoje ili u ime određenih interesnih grupa – rekao je Šapić dodavši da „neće dozvoliti da bilo kakve grupe unutar stranke, koalicije, službi ili preduzeća zarad lične koristi ugrožavaju zvaničnu politiku, koja će biti postavljena tako da jednako zadovolji potrebe svih Beograđana“.

Aleksandar Šapić je na taj način praktično prozvao odlazeću garnituru gradske vlasti na čelu s Goranom Vesićem, ali je, svestan toga ili ne, potkačio i matičnu Srpsku naprednu stranku kojoj se ne toliko davno pridružio, najavivši obračun s Vesićevim, samim tim i Vučićevim kadrovima.

Šapić je naveo da je svestan da će takvim pristupom stvoriti protivnike kako unutar organizacije kojoj pripada, tako i među interesnim grupama, ali i naglasio da neće odstupiti ni po koju cenu.

Kako Nova.rs saznaje, ova objava napravila je mnogo pometnje u redovima naprednjaka. Zanimljivo je da je najpre šerovana na zvaničnom Fejsbuk kanalu Srpske napredne stranke, ali je vrlo brzo obrisana.

Nije malo onih u SNS koji u predizbornim solo nastupima Aleksandra Šapića vide veliki problem, ali za sada niko od viđenijih naprednjaka nije javno ustao protiv prvog čoveka opštine Novi Beograd.

Kampanja Šapića pred izbore takođe je u najmanju ruku neobična, jer njega nema nigde u direktnoj komunikaciji s biračima, nema ga pred medijima, nema ga u agencijskim izveštajima, kako bi bar one objektivne redakcije poslale novinare koji bi mu postavili bilo kakvo suvislo pitanje.

Izvor: Nova.rs

Ikodinović nazvao Šapića prevrtljivcem: Pre bih se ubio nego imao telohranitelje kao on!

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

982 Shares
982 Shares
Share via
Copy link