Magazin

Karleuša sada botuje za Šapića: “Konačno neko sa mu*ima!”

karleusa-pink
Foto: Printscreen Pink

Pevačica Jelena Karleuša koja je poslednjih godina promenila politički kurs pa je od snažne opozicionarke postala jedna od najvećih fanova Srpske napredne stranke i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sada je krenula da botuje i za gradonačelnika Beograda – Aleksandra Šapića.

Već smo se navikli na „izjave ljubavi“ predsedniku države, na standardni narativ u kojem ga brani od izmišljenih neprijatelja koji mu žele loše, na beskonačna veličanja njegovog lika i dela, kao i na družbu sa bivšim zamenikom gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, piše Nova.rs.

Ali, sada se čini da je svoje prijateljstvo s Vesićem ostavila sa strane i da je Šapić došao „pod Karleušin štit“.

„I neka mu je rekao Šapić. Konačno neko sa mu*ima da kaže ono što govorim mesecima. Ova scena nema veze sa politikom nego sa razumom. Sa kojim pravom bilo ko pominje i koristi našu mrtvu decu u političke svrhe? Šta, Šapić nije otac i Srbin kojeg je potresla tragedija, kriv je za nešto, ne kapiram, pa mu se ovaj nešto beči i ispituje? Čuj, lik pita zašto se nisi slikao? Slika? Poenta je u slikanju je l? A nije poenta što su sve škole dobile besplatne knjige i dežurnog policajca od Šapića? To je nebitno je l? Šapić se dobro i kontrolisao?“, napisala je Karleuša, komentarišući snimak na kom Aleksandar Šapić prostački vređa aktivistu, novinara i režisera Dušana Čavića.

karleusa-sapic-2
Foto: Printscreen / Instagram

Pevačica Jelena Karleuša bila je ta koja je gostovala u emisiji „Hit Tvit“ u trenutku kada je otac ubijene devojčice u Ribnikaru gostovao u Utisku nedelje, u istom terminu.

Branila je rijaliti program, vlast, i pokušavala da anulira stravičnu tragediju koja je zadesila Srbiju početkom maja ove godine.

Učestvovala je u napadima na glumce koji su kritikovali vlast, a nakon masovnih protesta „Srbija protiv nasilja“, učestvovala je na kontramitingu SNS-a.

Karleuša podnela krivične prijave protiv urednika i novinara N1, Nova S i “Danas”

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link