Magazin Srbija

Doktor Gangula: Aleksandar Vučić je tvorac moderne Srbije

sapic-moron

Dosad smo u ulogama najvećih laskavaca predsedniku Srbije Aleksnadru Vučiću videli Marka Đurića, Đuku Bizona, Vulina, Vesića, Tomu Monu… ali Aleksandar Šapić Gangula preti da ih sve zaseni. Nekadašnji vaterpolista je nedavno svoju stranku u celosti utopio u Vučićevu Srpsku naprednu stranku, zauzvrat je dobio mesto potpredsednika u istoj i brojne privilegije za “svoje ljude”.

Od tada iz dana u dan sebe pobeđuje u izlivima poltronstva. Gangulina najnovija izjava glasi ovako:

– Svedoci smo nastajanja jedne nove Srbije, vojno snažnije, ekonomski stabilne, geopolitički mudro pozicionirane, a ujedno nacionalno i identitetski osvešćene, a utemeljivač i tvorac te savremene Srbije i prvi ideolog je Aleksandar Vučić – rekao je Šapić.

On je na TV Prva istakao da Srbija prvi put ima predsednika koji je, osim što je predsednik njenih građana, i predstavnik svih Srba i celokupnog srpskog naroda i ocenio da je politika koju Vučić danas vodi mnogo šira i ne tiče se samo građana Srbije već celokupnog srpskog naroda.

– Mislim da su ovo ključne stvari koje će jednog dana iza sebe Vučić ostaviti kao svoj legat i zaostavštinu i po čemu će ga se srpski narod sećati i pamtiti ga jer danas Vučić treba Srbiji a ne Srbija njemu – ocenio je Šapić.

Govoreći o međustranačkom dijalogu i pregovorima dela opozicije sa predstavnicima Evropskog parlamenta, on je upitao kako su to od – ljudi zbog kojih će demokratija u Srbiji da procveta – evroparlamentarci danas za opoziciju postali “Vučićevi plaćenici“.

– Jesu li sada evroparlamentarci dobri ili loši? Od simbola istine, demokratije i pravičnosti Tanja Fajon i Vladimir Bilčik došli su do toga da su sada nebitni i da ih je Vučić potkupio. Pitanje za taj deo opozicije je : Znate li tačno šta hoćete – upitao je Šapić.

sapic-gangula

Šapićevi roditelji su od 2016. godine odbornici u Skupštini opštine Novi Beograd, a na istoj funkciji su se do 2017. godine nalazili i njegovi ujak i ujna koji su hapšeni zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj u svojoj omladinskoj zadruzi.

Kad si Gangula u Srbiji možeš sve, pa i da komšiji rušiš kuću

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

244 Shares
244 Shares
Share via
Copy link