Magazin

Marina dobila decu sa posinkom kojeg je odgajala od 7. godine, imali odnose dok je njegov otac spavao u istoj sobi

ruska influenserka marina i vladimir dobila dete sa posinkom
FOTO: Collage/Printscreen/Instagram/marina_balmasheva

Svetska javnost je ostala šokirana i zatečena postupkom poznate ruske influenserke, koja je stupila u vezu, a potom i brak, sa svojim posinkom. Marina Balmaševa (37) i Vladimir (23) su u međuvremenu dobili i dvoje dece, a njegov otac i njen bivši muž i dalje ne može da dođe sebi zbog njihove veze.

Marina je inače Vladimiru bila maćeha i odgajala ga je od njegove sedme godine. Marina i Vladimir već imaju dvoje dece, a njegovog oca Alekseja (47) je napustila kada je Vladimir još bio student – jer se zaljubila u njega.

Započeli vezu kad se Vladimir vratio sa fakulteta

Par, koji danas živi u bračnoj zajednici, svoju romansu je započeo tokom raspusta, kada se Vladimir vratio kući sa fakulteta, ostavivši Marininog bivšeg supruga i Vladimirovog oca samog sa petoro usvojene dece.

U postu na Instagramu za svojih 620.000 pratilaca, Ruskinja javno ističe da imaju savršenu ljubav, prenosi Stil Kurir.

Komentari na mreži kreću se od zbunjenosti, ljutnje i šoka do čestitki koje je par dobio. Nakon što je otkrila svoju vezu sa posinkom, Marina je napisala: “Toliko ljudi mi govori da se šminkam, stavljam veštačke trepavice i uvijam stidne dlake – za novog muža.

Ali, ima jedna stvar – zaljubio se u mene sa svim mojim ožiljcima od plastične hirurgije, celulitom, opuštenom kožom i ličnošću kakva jeste. I ne želim da se pretvaram da sam bolja nego što jesam”, napisala je ona.

Ispričala je i kako je insistirala na predbračnom ugovoru, kako bi zadržala sav svoj novac i imovinu, u slučaju da se njihov brak završi razvodom.

“Oprostio bih joj da me nije prevarila sa sinom”

Njen bivši suprug Aleksej je ogorčeno rekao novinarima:

– Zavela je mog sina – nikada pre nje nije imao devojku. Nisu se stideli da imaju seks dok sam ja kod kuće. Oprostio bih joj prevaru da nije bilo sa mojim sinom – rekao je za Daily Star.

– Dolazila je u krevet našeg sina uveče dok sam ja spavao u istoj prostoriji, a nakon toga bi se vraćala i ležala sa mnom u krevetu kao da ništa nije bilo – rekao je Aleksej, Marinin bivši suprug i Vladimirov otac.

Izvor: Stil Kurir

Influenserka kupuje tašne od 20.000$ svom novorođenčetu, jer “nakit je važniji od obrazovanja” (VIDEO)

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link