Magazin

Kako RTCG slavi Dan pobede nad fašizmom? Pa, uz Tompsona naravno (VIDEO)

Televizija Crne Gore napravila je sramotan gaf, slučajan ili nameran, kada je jutros na Dan pobede nad fašizmom emitovala spot hrvatskog pevača Marka Perkovića Tompsona, poznatog po veličanju ustaškog pokreta,

Kad mislimo da ništa ne može da nas iznenadi, pojavi se neko…

Usred jutarnjeg programa neko je smislio da bi bilo prigodno da Crnogorcima Dan pobede “čestita” niko drugi do Marko Perković-Tompson, čovek koji u svojim pesmama i stavovima zastupa ideologiju ustaša, zločinaca koji su u Drugom svetskom ratu pobili ko zna koliko hiljada ljudi i koji su napravili zloglasni logor Jasenovac.

Dakle, taj Tompson, čiji su ideolozi pobeđeni u Drugom svetskom ratu, eto, našao se među prvima da “čestita” Dan pobede i to na televiziji zemlje koja je dala veliki doprinos pobedi nad nacizmom. Crna Gora je oduvek bila antifašistička, dala je svoju žrtvu u Drugom svetskom ratu, uvek je bila uz Srbiju, piše Mondo.

Istina, ova Tompsonova pesma nije ona u kojoj se pominje “klanje Srba”, ali svejedno, zbog njegovog “minulog rada”, ovo jeste SKANDAL.

(ako pažljivo pogledate spot, moći ćete da vidite i prsten na Tompsonovoj ruci…)

tompsonov-prsten

U toku spota Tompsonove pjesme primjećuje se i “alat” koji neodoljivo podsjeća na “srbosjek”, korišćen u ustaškim logorima.

tompson-srbosjek

Ko je ustaša koji je dobio ulicu u Beogradu, a Hrvati beskrajnu inspiraciju za sprda*inu

OGLAS

PARTNERI SAJTA


173 Shares
173 Shares
Share via
Copy link