Magazin Srbija

Leskovčani neće Cecu: Dajte pare za bolesnu decu!

ceca
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Na Fejsbuk stranici Savest grada Leskovca i sajtu peticije.online pokrenuta je peticija da se novac koji je izdvojen za nastup Svetlane Cece Ražnatović na Roštiljijadi u Leskovcu, prosledi za lečenje bolesne dece. Kako navode pokretači u peticiji pod nazivom “Bolesnoj deci pare ne Ceci” neće ”hleba i igara, hoće živote dece, jer oni su naša budućnost.

” Srpska majka nastupa na otvaranju roštiljijade 2021.godine. Sami znate koliko može koštati njen nastup. A toliko bolesne dece imamo bez ikakve finansijske pomoći za njih. Necemo hleba i igara, hocemo živote dece. Jer oni su naša budućnost. Nek se novac za njen nastup prosledi bolesnoj deci”, kažu na ovoj Facebook stranici, i dodaju:

“Pare bolesnoj deci a ne Ceci…
Osim što je muzika koju ova osoba peva bolesna, osim što je žena ratnog profitera, osim što je izgradila karijeru na muci jednog naroda, osim što je i osuđivana kao kriminalac Cecin nastup košta i to mnogo…
Umesto ove spodobe i njoj slične na manifestacijama u gradu bi mogle nastupati grupe iz Leskovca i okruženja…”

Pare bolesnoj deci a ne Ceci…
Osim što je muzika koju ova osoba peva bolesna, osim što je žena ratnog profitera, osim…

Posted by Савест Града Лесковца on Tuesday, July 13, 2021

Podsetimo, Ražnatovićeva je svoj koncert na otvaranju Roštiljijade najavila preko društvenih mreža, ali organizatori, odnosno Turistička organizacija grada Leskovca još uvek nije potvrdila njenu najavu, jer su pregovori sa pevačima u toku, a i samo održavanje Fesitvala roštilja zavisi od epidemiološke situacije u zemlji, piše JugMedia.

Advokat ‘srpske majke’ traži da se epizoda “Junaci doba zlog” o Ceci ne prikaže, nisu izostale ni pretnje

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • BRAVO LESKOVAC👏👏👏
    Ako sprovedete u delo ovaj predlog
    “Pare deci a ne Ceci” , smatrajte se prekretnicom u osvešćivanju zaluđenog naroda❣

  • Kome se ne svidja Ceca neka sede kuci.Ovo nena veze sa Cecom i decom.Bila Ceca ili ne deca nece dobiti te pare

  • Hvala bogu gospodu, napokon da novac ide u prave ruke-deci nasoj, a ne profuknjacama, ratnih kriminalaca. Hvala vam ljudi, napokon da ignorisemo ljude koji su zasluzili sa sve nanogicom da se nigde vise ne pojave. Hvala vam jos jednom, hvala sto treba da zauzmemo stav za silikonke, radodajke i manipulatorke!!!@

48.1K Shares
48.1K Shares
Share via
Copy link