Lifestyle

Zavirite u luksuznu vilu Kristijana Ronalda: Georgina u bikiniju pokazala parče raja čuvenog para (FOTO)

georgina-ronaldo-kuca
Foto: Instagram / georginagio

Već nekoliko meseci se spekuliše u kakvom su odnosu Ronaldo i njegova partnerka.

Poznato je da su zakoni u pogledu muško-ženskih odnosa u Saudijskoj Arabiji veoma strogi zbog čega se kroz inostrane medije provlačilo pitanje u kakvoj su vezi Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez.

I dok su internetom kružile krajnje sumnjive informacije da je Georgina Ronaldovo vlasništvo, odnosno robinja, pošto nisu u braku, njih dvoje žive normalno u Rijadu.

Štaviše, žive veoma luksuzno u skladu sa reputacijom i renomeom portugalskog igrača koji je zimus prešao u Al-Nasr za platu od 200 miliona evra.

Deo tog luksuza u Rijadu pokazala je Georgina u ponedeljak opuštajući se uz bazen, dok se u pozadini vidi vila ispred koje je između ostalog i luksuzni Bentli, piše Nova.

„Svako nebo ima svoju nijansu“, napisala je Ronaldova izabranica uz nekoliko fotografija na kojima pokazuje svoju atraktivnu figuru u bikiniju.

Osim toga, u vreme dok su Georgina i Ronaldo navodno u turbulentnim odnosima, a da on želi da napusti Al-Nasr, Rodrigezova se bavi i svojim rijaliti programom „Ja sam Georgina“ i sebi priprema kupku od latica cveća.

Ronaldova Georgina u šopingu spiskala 27.500€, a samo je krenula po“stvari za plažu“

12 Shares
Share via
Copy link