Poznati

Ronaldova Georgina u šopingu spiskala 27.500€, a samo je krenula po „stvari za plažu“

georgina-soping-1
Foto: Printscreen

Na popularnoj platformi „Netflix“ izašla je druga sezona dokumentarnog filma o Georgini Rodrigez, izabranici jednog od najboljih fudbalera sveta Kristijana Ronalda.

U novoj sezoni svog rijaliti programa „Ja sam Georgina“, ona ne prestaje da se hvali luksuznim načinom života.

Jedan od omiljenih hobija čuvene influenserke je naravno „šoping“. Georgina ističe da uživa u kupovini i da obožava skupe i lepe stvari, prenosi Kurir.

Ona u dokumentarcu ponosno ističe da je sposobna da bez griže savesti potroši 27.500 evra u jutarnjim satima u kupovini: „Uzela sam pola prodavnice“, kaže Georgina.

Kamere su pratile influenserku na putovanju sa prijateljicama na Sardiniji. Zajedno su išle u šoping, pa je jedna prijateljica progovorila o hobiju Ronaldove drage.

– Kada ide u šoping nema ograničenja. Može da kupi sve što poželi. Ili ne kupi ništa ili kupi sve, ona je osoba kod koje nema sredine – otkrila je Georginina prijateljica Mamen.

– Ne voli da proba odeću, ako joj se nešto svidi kupi to i onda vidi da li joj stoji ili ne. Ima sreće jer joj sve dobro stoji – dodaje Mamen.

Georgina je svojim drugaricama ispričala angdotu koja joj se dogodila u šopingu.

– Htela sam da kupim stvari za plažu i na kraju sam uzela pola prodavnice.

Georgina je priznala da je kupila garderobu u iznosu od 27.500 evra.

Život Georgine Rodrigez promenio si iz korena kada je pre sedam godina u jednoj radnji jednog luksuznog brenda srela slavnog fudbalera Kristijana Ronalda.

Georgina je bila jedna sasvim obična devojka iz Španije koja je radila razne poslove kako bi sebi obezbedila uslove za život. Radila je kao konobarica, pre nego što se preselila u London gde je radila i učila engleski jezik.

Na kraju je dobila posao asistenta prodaje u radnji jednog svetski poznatog modnog brenda u Madridu, a uporedo se bavila i modelingom.

Kada je u radnju u kojoj je bila zaposlena pre sedam godina ušetao Kristijano Ronaldo, njen život se promenio iz korena.

Georgina je navodno tada radila za 10 evra po satu, a sada uživa u luksuzu. Njena veza sa slavnim fudbalerom donela joj je enormnu popularnost. Na Instagramu ima više od 46,5 miliona pratilaca i zarađuje ogroman novac od reklama.

Italijanski list „Look“ nedavno je objavio cenovnik objava na profilu izabranice slavnog fudbalera.

Verovali ili ne, za svaki Instagram story Gergina dobija 12.000 evra, običan post naplaćuje 60.000 evra, a najviše novca uzima za uključenja uživo.

Naime, za pet minuta „lajva“ na Instagramu inkasira neverovatnih 100.000 evra, što znači da minut naplaćuje 20.000 evra.

Ronaldo svoju poslugu plaća 6.000 €, ali moraju da potpišu“ugovor o smrti“

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link