Magazin

Ovu luksuznu vilu je napustio Haris: U kuću od 920 kvadrata uložio 2 miliona evra, ima ogroman bazen i skupoceni đakuzi

haris-dzinovic-vila
Foto: Printscreen

Poznati pevač Haris Džinović razvodi se posle 10 godina braka od modne kreatorke, Meline Džinović, a kako je rekao izvor blizak bračnom paru otkrio, pevač iselio iz porodične kuće na Senjaku.

Naime, pevač Haris Džinović pre tri godine se sa porodicom uselio u svoju vilu na Senjaku koju je gradio od 2017. godine.

kuca-haris-dzinovic-2
FOTO: Pritnscreen/Paparaco lov

U ovaj projekat pevač je uložio, kako se pisalo, oko 2 miliona evra, a radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog doma, o čemu je i pevač pričao javno, podseća Kurir.

O sadržajima koje nudi ovaj privatni dom mnogima se zavrti u glavi na samu pomisao šta sve poseduje.

U donjem nivou kuće, koju je sada Haris izgradio, nalaziti se ogroman bazen, u čijoj blizini će biti smešten vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta.

U posebnom delu kuće, sa ozvučenjem kako zaslužuje pevač ovakvog glasa je muzički studio.

– Kako vila ima više od 930 kvadratnih metara, bilo je sasvim izvesno da će se naći prostor i za njegov studio. To će najverovatnije biti na drugom spratu uz svu potrebnu zvučnu izolaciju kako pevanjem ne bi narušio mir u kući ukoliko mališani žele da uče. Vrata njegovog studija biće otvorena i za njegove kolege. Oprema stiže iz muzičkih kuća koje opremaju najbolje svetske studije – rekao je izvor svojevremeno.

kuca-haris-dzinovic
Foto: Printscreen RTS

– Veliki dnevni boravak, brojne sobe, hodnici i dečije sobe, opremljene po želji Đine i Kana, biće samo deo onoga što će činiti ovaj dom, koji je Haris posle dugo godina na estradi odlučio da sebi priušti. U kući je takođe urađena teretana, sala za proslave, spa centar- rekao je tada izvor.

Na terasi Haris je ugradio džakuzi, koji, kako smo tada pisali, koštao je čak 7.000 evra.

Pita mene Džordž Majkl ‘Je l’ svega ti, Harise..’, a ja njemu ‘E moj Đorđe…’ (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link