Magazin

Rijaliti Srbija: Posle Neše i Diksi, čekamo Velju za nastavak serijala “Nisam ja klao, ja sam samo mleo”

neša i dijana
Printscreen Collage

Ko je iz vrha policije sarađivao sa crnogorskim klanovima i njihovim beogradskim ekspoziturama, ko je uklanjao dokaze, ko je blokirao tužilaštvo, ko je sa kim bio intiman prijatelj i ko je, naposletku, planirao predsednika države da skrati za glavu prethodno ga prisluškivajući?

Ova i još mnoga pitanja slušali smo u običnim i specijalnim emisijama od čuvenog oružja u Jajincima, preko hapšenja Belivukove grupe pa sve do privođenja Dijane Hrkalović i javnog progona ministra odbrane Nebojše Stefanovića.

Kao što su Koluvija i njegova mila organska Jovanjica postali predmet televizijske rasprave i emisije „Otvoreno sa Đukom“, tako je Objektiv TV ugostio još jednog vrlo važnog klijenta, zapravo klijentkinju od višestrukog značaja za vladajući poredak.

Dijana Hrkalović dobila je medijski prostor pod uslovom da joj glavna i jedina meta bude ministar Nebojša Stefanović, koji se još uvek nekim čudom nalazi na toj poziciji.

Transfer blama i razočaranje koje osećaju svi klinci i klinceze koji se uzdaju da će jednog dana dostići kriminalnu slavu Diksi i Neše nemerljiv je poznatim kriminološkim vrednostima. Nije tajna da su generacije odrastale na pričama o Arkanu, Legiji, Zemunskom klanu, pa sve do donašnjih junaka iz Ritopeka.

Nema uličnih manira i to klinci moraju znati. Nema više pesnica, čak ni noževa. Sad se sve završava u mašini za mlevenje mesa, a ukoliko odaberete taj put ne možete birati čak ni da li ćete postati hrana za crve ili dunavske ribe.

Pravdanje i pranje preko medija kojem prisustvujemo proces je koji se odvija paralelno sa blaćenjem nekadašnjih bliskih saradnika.

Za Dijanu Hrkalović je Nebojša Stefanović čisto zlo koje se nadvilo nad Srpskom naprednom strankom i porodicom predsednika države, dok je za Nebojšu nedvosmisleno Dijana ta koja je održavala bliske kontakte sa pripadnicima kriminalne grupe i koja za račun svog advokata Vladimira Đukanovića po zadatku udara rafalno ka njemu lično.

Zajednička im je još uvek neobuzdana ljubav upravo prema predsedniku Vučiću i divljenje koje dostiže nivo imbecilizma.

Nema sramote kad se guzica mora spasiti od tabloida i potencijalne dugogodišnje robije, pa možda čak i misteriozne likvidacije. Ovaj verbalni rat deluje kao sukob dve ribe na suvom koje se krajnjim naporima takmiče koja će ipak dobiti šansu da preživi u Vučićevom akvarijumu.

Kako je krenulo sa Koluvijom, preko Hrkalovićeve, ne bi nas smelo iznenaditi ukoliko Veljko Belivuk i Marko Miljković odluče da promene advokata i po oprobanom receptu angažuju Vladimira Đukanovića.

Onda će to sasvim sigurno biti nova epizoda u ovom državno-kriminalnom serijalu ljupkog naziva – NISAM JA KLAO, JA SAM SAMO MLEO.

Lepo su to sve stihovima posložili Ajs Nigrutin i Tokyo mnogo pre priče o Ritopeku, pašteti i čuvenim ćevapima o kojima izgleda zna samo predsednik države.

Narod u tom medijskom roštiljanju ne može čak ni odabrati priloge osim praziluka i urnebesa koji nam se svakodnevno serviraju, ali možemo odabrati roštilj majstora – Milomira Marića ili Dejana Vukelića.

Prijatno!

Dijana Hrkalović: Sve sam radila po nalogu Nebojše Stefanovića

Čitajte Luftiku na Google vestima

86 Shares
Share via
Copy link