Godišnji horoskop Horoskop Horoskopski znakovi

Godišnji horoskop za Lava: 2016. je godina rasplamsane strasti

Dramatični, darežljivi i romantični vi ste svačiji partner iz snova… Ni u 2016. godini neće biti drugačija situacija, samo ćete biti još darežljiviji.

Jupiter, darodavac, nadmašiće sebe kada je obasipanje poklonima i priređivanje iznenađenja bez posebnog razloga u pitanju. On se nalazi u drugoj kući i donosi vam pregršt nežnosti i dobrih vibracija.

Ako imate ljubavnu aferu ili je želite ona će se rasplamsati.

Bićete u iskušenju da zanemarite restriktivnog Saturna, jer će vas gurati u smeru da se obavežete, povećavajući vaš učinak na poslu, ptirom vodeći računa o finansijama.

Sve u svemu, ovo je godina kada ćete osetiti poboljšanje i što se tiče finansija i emocija.

LJUBAV

Kada volite, volite snažno i dugo. Duboko u sebi, vi želite da vam veze traju dugo, iako se to ne desi uvek, to jeste vaša namera. I za one koji su slobodni, a i za one koji su u vezi, 2016. godina je puna uzbuđenja.

horoskopski-znak-lav-strast
Pixabay.com

Magični i misteriozni Neptun je u kući intimnosti, ali budite oprezni, pošto on ume da obmane i navede vas da vidite stvari koje ne postoje.

Dve eklipse, 8. marta i 19. septembra će pomoći ovom misterioznom obmanjivaču koji svet gleda sa ružičastim naočarima da preuzme kontrolu nad vašim ljubavnim životom. Možete očekivati da će prštati varnice u spavaćoj sobi.

U letnjim mesecima ćete započeti novo poglavlje na ljubavnom putovanju.

Idi na sledeću stranu >>>

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

413 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap