Tokom naredna četiri dana, od 23. do 26. februara, na Beogradskom sajmu održava se Sajam turizma. Sajam će predstaviti ponudu turističkih agencija, mesta i gradova Srbije, ali i stranih izlagača. Među izlagačima se po prvi put nalaze Rusija i Kina, a zemlja partner ove godine je Crna Gora.

Nikola Andrić iz organizacije Sajma turizama kaže da će Beograd nakratko biti centar sveta turizma.

– Srbija prvo učešće Rusije i Kine želi da iskoristi ne samo da naši turisti otputuju u te zemlje, nego i da iz tih velikih “emitivnih” zemalja stigne što više turista kod nas – kaže Andrić i dodaje da će najavljeno otvaranje avionske linije za Šangaj ili Peking biti veoma značajno za turizam, ali i za celu privredu.

Posebne uslove i pogodnosti obezbedila je turistička agencija Sabra. Iako nisu izlagači na Sajmu, obezbedili su sve sajamske uslove i popuste, i to čak do 10. marta, dve nedelje nakon završetka sajma. Kompletnu ponudu agencije Sabra možete da pogledate OVDE.

grcka letovanje popust

Ove godine će na Sajmu turizma biti ponuđeno 60.000 vaučera, daleko više od prošlogodišnjih 46.000. Sajam je danas otvoren do 18 časova, sutra i prekosutra do 19, a u nedelju, kada se zatvara, do 17 sati.

Za putovanje u ove zemlje vam treba najmanje novca

rts

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here