Magazin Srbija

Kako nas je reporterka RTS-a poslala u ulicu Ivice Dačića i ostali lapsusi na Javnom servisu

Još jedan lapsus dogodio se u programu uživo na Javnom servisu.

Naime, reporterka RTS-a, Sanja Belović je, izveštavajući o kvaru na toplovodu i njegovoj sanaciji, u toku nabrajanja ulica glavnog grada jednu ulicu pripisala Ivici Dačiću!

– U pitanju su Ulice Nikolaja Gogolja, Kijevska ulica, Valjevska ulica, Lazarevački drum, Golf naselje, Ulica Kraljice Katarine, Ulica Ivice Dačića..ups, Devića – rekla je reporterka.

Nažalost, ni iz drugog pokušaja nije uspela, zvaničan naziv je ulica Ivice Devčića.

Lapsusi među televizijskim reporeterima i voditeljima nisu retkost, a nekoliko njih sa Javnog servisa nas je baš nasmejalo.

Lapsus na RTS-u u jednoj emisiji posvećenoj pandemiji koronavirusa obišao je našu zemlju za veoma kratko vreme.

Na kraju razgovora u programu, voditeljka je pohvalila odluku države da što više ljudi koji su preboleli koronu doniraju krvnu plazmu, to i učine ukoliko mogu, pa je izjavila sledeće:

– Ovu emisiju negde ćemo posvetiti važnom projektu koji je pokrenula država, nadamo se da će biti sve više obolelih i da će želeti da pomognu svima onima koji su na lečenju.

Voditeljka RTS Miljana Lazić je, čitajući kratku vest, napravila dva lapsusa koja su nasmejala gledaoce i proširila se na društvene mreže.

– Đoković ima priliku da postane prvi teniser koji ima po najmanje dva pekara na svakom od četiri Gren slema. Ovo je 56. meč Novaka i Rafala, a najbolji teniser današnjice vodi sa 29-26 u pobedama – rekla je voditeljka i ne pokušavajući da se ispravi – rekla je voditeljka uoči finala turnira Rolan Garos.

Nakon sportskog komentatora Slobodana Šarenca, koji je na Evropskom prvenstvu u košarci igrača “prekrstio” u predsednika Srbije,

Voditeljka Jutarnjeg programa na RTS-u Verica Bradić je nakon podsećanja da je prošlo 26 godina od smrti Tome Zdravkovića, napravila neobičan  lapsus. Pesma pokojnog pevača Tome Zdrabkovića „Da l’ je moguće“ upravo se završila, a Verica Bradić je rekla: „E kako je bilo veselo gore u režiji kad je pevao Toma Nikolić.“

Košarkaški komentator Slobodan Šarenac, u toku utakmice između Partizana m:ts i Efes Pilsena, napravio je lapsus za pamćenje.

U TV prenosu utakmice na televiziji RTS, sve je išlo normalno dok Miroslav Raduljica nije postao Koštunica.

– Poen prednosti za goste. Tunčeri, Roberts, pa zatim Guler. Čeka se Rakočević. Tunčeri ponovo, čeka blok od Koštunice – rekao je Slobodan Šarenac, pa počeo da se smeje shvativši šta je rekao.

Kako je Sveti Vasilije voditeljki Jovani pomogao da smisli savršen heštag za svoj Instagram (VIDEO)

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

60 Shares
Share via
Copy link