Magazin

Kako je Sveti Vasilije voditeljki Jovani pomogao da smisli savršen heštag za svoj Instagram (VIDEO)

Voditeljka Hepi TV Jovana Jeremić otišla je korak dalje sa svojim biserima i podihla lestvicu trash novinarstva veoma visoko. Ovaj put govori o svom susretu sa Sv. Vasilijem Ostroškim koji joj je došao u san i preneo zanimljivu poruku.

Ovako ide ta priča:

– Sanjala sam Svetog Vasilija Ostroškog koji mi se nekoliko puta javljao u san i koji mi je negde nagoveštavao događaje koji će mi se desiti u životu. I jedan od snova jeste bio san kada sam ja osetila jednu toplinu iza leđa. Ispred mene je bio sveštenik i ja sam se okrenula da vidim šta je to. I videla sam odoru crvenu sa zlatnim i osetila sam toplinu. I sveštenik je tad rekao: “Ne boj se, kćeri, nemoj ničeg da se bojiš“, ja sam tad bila pod nekim i pritiscima i tako – imala sam velike borbe i unutrašnje i spoljašnje, i sveštenik je rekao: “Nemoj ništa da se boriš, Sveti Vasilije ti čuva leđa!” I ja sam pitala: “Sveti Vasilije?”, kaže: “Da, to je svetac koji čini čuda, to je bosonogi svetac koji čini da čuda postanu moguća. Ja sam ustala sutradan i rekla: “Da, moj hashtag će biti ‘mala koja čini čuda” – ispričala je ona.

I tako nastade Jovanin heštag #malakojacinicuda, ispričala je ona u Viralu Mondo TV. Pogledajte video ispod ako ne verujete:

Njeni religiozni snovi su pomalo čudni, s obzirom na to da je dr Aleksandra Sredojevića, protojereja-stavrofora, predstavila kao psa rase staford. Potom Jovana je, u programu uživo,  odar (mesto gde leži telo pokojnika do sahrane) pobrkala sa odronom.

Verovatno ne pati od formalnosti, i njen odnos prema veri je neposredan i intuitivan, i ne može se obuzdati crkvenim kanonima.

Inače, Jovana Jeremić  za sebe kaže da je bila đak generacije, a pored voditeljske uloge na TV Happy, obavlja i funkciju člana Saveta za spoljnu politiku, međunarodne odnose i regionalnu saradnju Socijalističke partije Srbije.

Kako kaže, u politiku je ušla preko tadašnjeg verenika, a sadašnjeg supruga, Vojislava Miloševića, inače funkcionera Srpske napredne stranke iz Pirota.

– Moj verenik Vojislav dosta mi pomaže da se spremim za novu funkciju (člana Saveta SPS – prim.aut.). Mi smo prošlog vikenda uz kafu obnovili čitavu istoriju 20. veka! Jer kako da držim govore ako ne znam zašto je počeo Prvi svetski rat?! Jednostavno, u budućnost ne može da se ide, ako se ne poznaje prošlost. On dosta radi sa mnom, što mi je dragoceno, a sudbina će odrediti gde ću završiti u politici. Još sam ja zelena, politika je beskrupulozna borba i treba učiti od najboljih, a ja sam spremna da budem vrhunski učenik – rekla je Jeremićeva medijima.

U istoj emisiji je obećala da će prirediti antologiju vlastitih citata.

Da mi je voditeljkin mozak da odmorim malo

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Sta ona lupeta. Više puta je javno izjavila da ne veruje u Boga i da je ateista. Težak iskompleksirani bolesnik.

736 Shares
736 Shares
Share via
Copy link