Magazin

Tužio majku, prijatelje, Če Gevaru i Nostradamusa – postao rekorder, pa tužio i Ginisa

bljat
Foto: Društvene mreže

Civilizacija nam ide u nekom zastrašujućem pravcu i tome svedočimo gotovo svakoga dana. Neki tu nepriliku koriste za sopstvene interese, a svoju ideju kako profitirati u ovom ludilu pronašao je i Amerikanac po imenu Džonatan Li Ričs koji je podneo više od 2.600 tužbi okružnim sudovima u poslednjih 16 godina.

On je podneo tužbu protiv majke jer ga nije pravilno odgojila i dobio naknadu od 20.000 dolara, da bi nakon toga pokrenuo tužbu protiv svih svojih prijatelja zbog njihovih oštrih šala i uvreda prema njemu.

Podneo je tužbu protiv većine svojih komšija, nastavnika, rođaka, verenika…

Tužio je i “Rockstar”, kompaniju koja pravi igricu GTA, jer kaže da mu je to izazvalo traume kao tinejdžeru.

Na njegovom spisku bilo je i mnogo poznatih ljudi, uključujući Džordža Buša Juniora, Stiva Džobsa i Britni Spirs. Veliki deo tužbi usmeren je protiv već umrlih, na primer Platona, Nostradamusa i Če Gevare, kao i protiv neživih predmeta – knjige „Mein kampf“, Ajfelovog tornja, planete Pluton…

Nakon što je Ginisova knjiga proglasila Ričsa rekorderom po broju tužbi, tužio je i nju, optužujući je da potcenjuje taj broj i negativno ocenjuje njegovu ličnost.

Ni mi nećemo dodavati lični komentar na ovu bizarnu priču jer, ko zna, možda će Džonatan odlučiti da podigne još jednu tužbu.

Izvor: ХОЧУ ВСЕ ЗНАТЬ! / FB Niste znali

Njegov nos je najduži na svetu, a Ginisov rekord koji je sam postavio uskoro će oboriti

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

116 Shares
116 Shares
Share via
Copy link