Beograd Magazin

Krstarite i jedrite s Rambom: Rambo Amadeus u nedostatku koncerata pokreće novi biznis

Mediji su već pisali o teškoj situaciji u kojoj su se našli mnogi umetnici, pa i oni iz sveta muzike, suočeni sa merama protiv širenja virusa korona.

Muzičari su se suočili sa polugodišnjom pauzom, u kojoj su samo retki imali priliku da održe nastup ili koncert. Zbog toga su se mnogi našli pred pravim egzistencijalnim izazovom.

Rambo Amadeus je rešio da stvar uzme u svoje ruke i okrene se drugačijem izvoru prihoda.

On je na svom fejsbuk profilu obavestio svoje pratioce da pokreće novi biznis – Krstarite i jedrite sa Rambom.

– Pojma nemam kad mogu da očekujem početak koncertnih aktivnosti. Srećom, imam nekoliko zanata u rukama, pa radim, jer ne volim ništa da čekam. Dok ne krenu svirke, imate priliku da krstarite s Rambom, uvjerite se u njegove mornarske vještine i sposobnosti. Krstarenje akvatorijem Beograda – zahvaljujući lijepom vremenu – radićemo čitavu jesen. Naravno, jednako važi i za jedrenje po crnogorskom primorju, s obzirom da koncerti neće skoro – napisao je Rambo i dodao kontakt za rezervaciju termina – info@ramboamadeus.com.

Objavu je ilustrovao sa nekoliko umetničkih fotografija na kojima on uživa u jedrenju Dunavom i tako dočarao atmosferu i lepotu ove aktivnosti.

Pojma nemam kad mogu da očekujem početak koncertnih aktivnosti. Srećom, imam nekoliko zanata u rukama, pa radim, jer ne…

Gepostet von Rambo Amadeus am Mittwoch, 26. August 2020

Rambo Amadeus: Roditelji, ako gledate šund ne očekujte da će vam deca završiti na Sorboni

Avatar

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


49 Shares
Share via
Copy link