Film Magazin

Rejnolds je naplemenitiji glumac Holivuda, a njegova poruka obožavatelju ulepšaće vam dan

Američki glumac Rajan Rejnolds ponovo nam je pokazao zašto je jedan od najvoljenijih holivudskih heroja. Naime, Džon Kvin je kao dete doživeo tešku nesreću i zadobio opekotine na 95% tela. Kvin je obukao kostim superheroja Deadpool-a i na fotografiji označio Rejnoldsa koji igra glavnu ulogu u istoimenom filmu.

Neočekivano, glumac mu se obratio preko komentara.

“Snovi bi mi se ostvarili kada bi Rajan video ovu fotografiju. Naučio sam da napravim špagu samo zbog ove fotografije. Deadpool mi je pomogao da steknem samopouzdanje. Ko god zna nešto o Deadpool-u, zna i da je njegovo lice i telo bilo unakaženo, tako da je logično da sam se poistovetio s njim. Ne želim da pokrivam lice, ne stidim se onoga ko sam”, napisao je Džon, koji je svoj Instagram profil nazvao Jadiant.

View this post on Instagram

It would make my dream come true if @vancityreynolds got to see this post! I learned to do the splits just for this photo. Deadpool has honestly made me way more confident. Anyone who has read or watched anything about Deadpool, knows his face and body are pretty messed up. So it’s only natural that I cosplay him. I wanted to be authentic as possible, and that was to not wear a mask. It’s so easy to cover up who I am, and to give In to despair. Deadpool just makes me not care about that stuff and show my true self. This is me, and I’m not Ashamed about it. Deadpool is icy clean, and he’s helped my self esteem so much. I’m owning who I am, and cosplaying Deadpool makes it that much easier.

A post shared by Johnny (ビ艶扱) (@jadiant) on

Ubrzo je stigao i Rajanov odgovor.

“Jadiant, popravio si mi godinu. Ne mogu da ti opišem koliko mi ova objava znači. Takođe, i ja znam da napravim špagu. Ali samo jednom godišnje. I to mora biti u bolničkom hodniku”, odgovorio mu je u svom stilu glumac.

Malo je reći da je Džoni bio oduševljen odgovorom.

“Ne mogu da verujem da si video moju objavu. Učinio si da se sve isplatilo. Nadam se da ćeš nastaviti da inspirišeš i druge kao što si mene i da ćeš nastaviti da pratiš moje putovanje”, odgovorio je Džon, a preneo portal Nova.

Na Rajanov odgovor stigle su brojne pozitivne reakcije Džonovih pratilaca.

Džon kaže da ga je njegovo iskustvo učinilo brižnijom osobom i koristi ono što mu se dogodilo kada je imao četiri godine da motiviše druge.

“Niko ne zaslužuje da bude nesrećan zbog svog izgleda, jer smo svi prelepi i jedinstveni”, rekao je Džon, koji je motivacioni govornik, bodibilder i student medicine.

Zbog jednog zahteva iz rajder liste Robina Vilijamsa sigurni smo da je bio najveća faca Holivuda

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
24 Shares
Share via
Copy link