Putovanja

Sezona na Tari i Drini 2023: Šta vas sve čeka ovog leta?

rafting-tara
Foto: raftingtara.com

Otvorena je nova sezona u Rafting Centru Drina–Tara! Gosti iz svih krajeva sveta stižu kod nas da uživaju u čarima i lepoti prirode, neponovljivim avanturama i spustu kroz najdublji kanjon u Evropi – kanjon Tare.

Ni kiša, ni lošije vreme ovog proleća, nisu uticali na provod koji priređujemo svim našim gostima, a moramo da priznamo da i mi uživamo u druženju i novim poznanstvima.

rafting-tara-2
Foto: raftingtara.com

Mnogi naši gosti su nas već posetili da bi doživeli jedinstvenu, adrenalinsku avanturu prolećnog vodostaja Tare, onaj „muški“ rafting sa velikim izazovima i brzim spustom.

Naši skiperi su profesionalni vodiči koji ništa ne prepuštaju slučaju, pa je bezbedonosni aspekt na prvom mestu.

Počeli smo, spremniji nego ikad!

Slede letnje avanture, sa mnoštvom raznovrsnih outdoor sadržaja; od raftinga Tarom i Drinom, izletima, obilascima prašume Perućice – poslednje prirodne oaze netaknute prirode u Evropi, vožnje kvadovima, posete prirodnom fenomenu ‘Pješčane piramide’, pohodu na najviši vrh Bosne i Hercegovine – Maglić, planinarenje lepoticom Zelengorom i njenim bisernim jezerima, a tu je i zabavni dio naše ponude, sa muzikom uživo i večernjim provodom u našem restorano, na obali reke.

rafting-tara-3
Foto: raftingtara.com

Šta za nas znači aktivni odmor? To je onaj odmor kada umoran od svih aktivnosti koje nudimo, odeš kući zadovoljan i punih baterija, odmoren od svakodnevne trke i stresa. Kada dođete, možete i sami kreirati svoj aranžman, mada smo, vođeni višedecenijskim iskustvima, predvideli sve što vi poželite.

Ovdje možete pogledati neke od ponuda:

Bili smo i ostali najpovoljniji!

rafting-tara-4
Foto: raftingtara.com

I u teškim periodima koji su iza nas, kao što je pandemija korona virusa, mi smo u skladu sa svim propisima i merama uspevali naći aranžmane i postići cijene koje odgovaraju našim posetiocima.

I u trenutnoj inflaciji, na koju se svi pozivaju da su zbog nje morali povećati cene usluga, mi smo se prilagodili i ostali najpovoljniji.

Kada su u pitanju naši gosti, oni u našim ponudama, menijima i cenovnicima neće osetiti inflaciju, neće osetiti da smo smanjili kvalitet aranžmana i usluge, niti poskupili boravak.

Dokaz toga je i broj onih koji dolaze, koji je nepromenjen u svim tim prirodnim i vještačkim krizama.

Postoji izreka: „Kada je domaćinu teško, gostu je odlično“. Moguće, ali na nekom drugom mestu. Nama je sa vama super i svaki užitak zajedno delimo, radujući se novim susretima.

rafting-tara-5
Foto: raftingtara.com

U Rafting centru „Drina – Tara“ svi su jedno, a gosti se osećaju kao domaćini, što nam je i cilj. Slobodni za sve vrste ugođaja, koriste sve naše usluge i aražmane na obostrano zadovoljstvo, pa jedino možemo priznati izraz: „Osećajte se kao kod svoje kuće“!

Rafting Centar Drina Tara – adrenalinska avantura i najbolji provod u regionu!

177 Shares
177 Shares
Share via
Copy link