Koronavirus Srbija

Radovanović: Očekivali smo da se Kon i Tiodorović bore za nas, a ne da promovišu partiju

Polemika koja je juče započela između epidemiologa dr Zorana Radovanovića i dr Predraga Kona, člana Kriznog štaba, nastavljena je i sinoć.

Naime, sinoć je Radovanović objasnio Konu šta je mislio kada je rekao da se oseća izdanim, te da se naješio pri pomisli da bi da je mlađi morao da se naše u istoj situaciji kao Kon i Tiodorović.

Najpre je dr Radovanović kritikovao Krizni štab u autorskom tekstu u Danasu, na koji je reagovao Kon na svom Fejsbuk profilu.

On je Radovanoviću odgovorio da “ne prihvata njegove kritike” i upitao: “Koga sam izdao?”.

Usledio je odgovor profesora Radovanovića gde pojašnjava da nikoga nije nazvao izdajnikom.

– Dragi kolega Peco, uzeh članak da proverim koga sam nazvao izdajnikom. Postoji bitna razlika: tamo piše da smo IZDANI mi, obični građani. To je zaista osećaj koji delim sa svojim prijateljima. Očekivali smo da se borite za nas (skoro) sedam miliona, a ne da promovišete jednu partiju i njene interese.

Ne krivim Vas. Naježio sam se pri pomisli da bih se, da sam mlađi, našao sa Vama i Batom (Tiodorovićem) u istoj ponižavajućoj situaciji. Znam da su civilizacijske vrednosti kojih se Vi držite sasvim suprotne “vrednostima” koje baštine naprednjaci i da prirodno ne možete da im pripadate.

No, dužnost mi je bila da ukažem na tu zloupotrebu.Vašeg imena, ugleda i položaja. U tom svetlu sasvim drugo svetlo bačeno je i na odluke KŠ – odgovorio je je dr Radovanović.

Izvor: Nova.rs

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

695 Shares
695 Shares
Share via
Copy link