Magazin Srbija

Batinaši sa bakljom u ruci „krenuli po dete“, demonstranti ih vratili u rikverc (VIDEO)

Huligan-baklja
Foto: Printscreen/reddit/kagebunshinnojutsu21

Građani su u subotu blokirali saobraćajnice na preko 50 lokacija u Srbiji, a u nekim mestima došlo je do sukoba i incidenata.

Na Reditt-u je objavljen snimak dva muškarca koji su naišavši na blokadu demonstranata izleteli iz automobila i nasrnuli na okupljene građane, tako što su im se uneli u lica vičući da se pomere da bi mogli da prođu.

Nepoznati muškarac je nakon par sekundi zapalio baklju koju je izvadio i izgovorio da je krenuo po dete.

Mahanje bakljom, uperenom u lica građana, potencijalne opekotine, ozbiljnije povrede i provokacija do ivice fizičkog sukoba – a pod izgovorom deteta, koje izvesno ni ne postoji, potpuno je van pameti.

Građani su ostali pribrani, nisu ustuknuli pred nasilnicima i na ovom primeru pokazali da se više ničega ne plaše. Strah je apsolutno razbijen.

Ustuknuo je jedino automobil huligana, koji se pridružio demonstrantima, te je u jednom trenutku počeo da se kreće unazad i ismejao umetnute, nasilne agresivce.

Pogledajte snimak:

Ilustracija svih SNS-ovskih podmetačina

Dva muškarca bakljaša, sa kapuljačama na glavi i maskama na licu, vidno nervozni, puni agresije i u, sada već klasičnom – navijačko SNS-ovskom stajlingu i napadom na demonstrante su ilustracija svih podmetačina vladajućih nazadanjaka na kom se vidi njihovo pravo lice i suština prevare koju koriste da bi zastrašili i manipulisali narodom.

Ali narod se više ne plaši i ovi huligani u tome nisu uspeli. Građani su prozreli kliku, nisu ustuknuli među razgoropađenim agresivcima koji su zapalili baklju.

Da su kao bakica na Gazeli rekli da moraju da popiju terapiju i stignu na ručak možda bi bili propušteni. Naravno da ovakvim performerima instruisanim od strane vladajućih SNS-ovaca više niko i ništa ne veruje.

Jedino u čemu su uspešni to je da tonu sve dublje i sramote se pred čestitim građanima koji brane svoju zemlju.

Podsetimo, u Srbiji, minule subote, samo na ulicama Beograda bilo je na desetine hiljada građana. Masovni protesti su održani na preko 50 lokacija širom naše zemlje.

Ogroman broj građana je izrazio nezadovoljstvo zbog donošenja Zakona o eksproprijaciji i referendumu, koji su nacrtani za Rio Tinto.

Sve veće saobraćajnice su blokirane na dva sata. Protesti će se nastaviti i ove subote.

Ovo su huligani koji su kamenjem gađali demonstrante u Novom Sadu

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
436 Shares
436 Shares
Share via
Copy link