Lifestyle Moda

Prolećni šoping u Novom Sadu

Prolećna sniženja uveliko traju i to je razlog više da se počastite novim odevnim predmetom. Iskoristite popuste i akcije po radnjama i unapredite svoj stil. Za vas smo pripremili vodič kroz prolećni šoping sa popustima.

Women’ Secret

Na prolećnu kolekciju u ovoj radnji imate od 30 do 50 odsto popusta. Uz to vas čekaju i neke zanimljive akcije: po ceni od 1690 dinara dobijate tri para gaćica. Akcija plati, dva uzmi tri važi samo za program za spavanje, a imate i 50 odsto popusta na kupovinu drugog, jeftinijeg proizvoda iz kolekcije My Essentials.

Fashion & Friends, Guess, Tommy Hilfiger, Replay

U ovim radnje imate sniženje do 30 odsto na označene artikle iz nove kolekcija za proleće i leto 2016. godine.

top_5_odevnih_komada_za_pro
pixabay.com

Beosport

Sniženje od 20 odsto popusta na sav teksas program u prodavnici brendova Pepe Jeans i G-Star. Ne zaboravite da su dobre farmerke uvek u trendu!

PS Fashion

Odabrani artikli iz nove kolekcije brenda PS Fashion u radnjama označeni kao Specijalna ponuda sniženi su 30 odsto.

Orsay

Majice su na sniženje 50 odsto, a u Orsay čeka vas i zanimljiva akcija 2 za 1, koja važi za nakit i ukrase za kosu .

Beba Kids

Obradujte svoje mališane prazničnim poklonima, a u radnjama Beba kids označene stvari za decu su snižene do 50 odsto.

Koton

Prolećno sniženje u Kotonu podrazumeva popust od 10 do 45 odsto na deo proizvoda iz nove kolekcije za proleće i leto 2016. godine. Majice su po ceni od 990 dinara, pantalone 1 290 dinara, a košulje već od 1 390 dinara. Sniženje traje do 6. maja.

soping.praznici-zima
Izvor: Online shop ©

Intersport

Artikle iz prolećne kolekcije brednova Nike, Asics, Adidas, McKinley, Energetics može kupiti po akcijskim cenama. Takođe, vas očekuje popust od 20 do 50 odsto na određene porizvode sportske opreme – patike za trčanje, fudbal, fitnes, lopte, rančeve itd.

H&M

U H&M-u čeka vas međusezonsko sniženje dela nove kolekcije do 60 odsto. Takođe, u toku je akcija 3 za 2, koja važi za basic artikle od organskog pamuka veličina od 68 do 170.

Pročitajte više o šopingu u Novom Sadu

 

15 Shares
Share via
Copy link