Magazin Svet

Profesor ima 78 dece, čeka još 13, i kaže da najviše voli “starinsku metodu”

Profesor iz Njujorka, Ari Najdžerl (44) na misiji je, kako kaže, da pomogne ženama da zatrudne “starinskom metodom”, bez veštačke oplodnje već prirodnim putem.
Nadoknadu ne traži, “osim u vidu poljubaca i zagrljaja koje dobije”.

Ari kaže da mu se javlja sve više i više žena koje ne mogu da zatrudne. On je, kaže, vremenom stekao nadimak “sperminator”. U početku je sve obavljao “starinski” a sada, kaže, kako ima mnogo žena, sve češće spermu dostavlja u čašicama.

– Nikada nisam naplatio svoje usluge ženama kojima sam pomogao da dobiju dete. Naravno, dobijem puno poljubaca i zagrljaja, kao i doživotnu zahvalnost.
Srećan sam jer imam toliko dece. Neke od njih viđam svaki dan, a neke nisam nikada sreo. To sve zavisi od njihovih majki – kaže Ari koji ima 78 dece, a 13 je trenutno na putu.

Kaže da pomaže ženama širom sveta. Mnogo njih javlja mu se iz Amerike, ali bio je, kaže i u Africi, na Barbadosu pa i u Gruziji i Rusiji.

– Putovanje je deo moje misije. Ipak, uglavnom su to žene iz Amerike – kaže on.

– U početku smo svu decu začinjali prirodno, ali sada mi se mesečno javi po nekoliko žena i bilo bi rizično imati toliko odnosa bez zaštite. Zato sada spermu donosim u čašicama – kaže.

Pre tri godine čitav svet je pričao o Metu Stonu, koga su zvali “serijski donor sperme”. Ovaj četrdesetogodišnjak je tada tvrdio za sebe da je postao otac barem stotinjak dece, a svoje usluge je nudio besplatno preko Fejsbuka.

Rekao je da ga je dnevno kontaktiralo desetak osoba koje su tražile pomoć oko oplodnje. Met je inače samac i zvanično otac dvoje dece, a na svom profilu ima jedan album posvećen samo svojim “uspesima” gde objavljuje fotografije ultrazvuka ili već rođene svoje dece.

Met je tvrdio da ima oko osam klijentkinja nedeljno.

“Svaka uspešna trudnoća je neverovatno ispunjujuća, poput nagrade. Moja sestra je nedavno napunila 43 godine i nije ni htela da ima decu sve dok nije bilo prekasno. Njoj je sjajno to što radim i na neki način kompenzujem činjenicu da ona nije postala majka. Sve moje donacije su besplatne jer želim da pomognem ljudima, a ne da zaradim.

Imam dobru platu u IT sektoru u kome radim. Banke sperme su strašno skupe i mislim da medicinske ustanove uveliko iskorišćavaju tuđu nesreću”, rekao je tada Met.

Izvor: Žena.rs

Probudio se iz kome nakon 10 meseci, 2 puta se zarazio, a nije ni čuo za koronavirus

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

28 Shares
Share via
Copy link