Magazin

Preminuo glumac Metju Peri, odlazak čuvenog Čendlera iz “Prijatelja”

Metju Peri
Foto: Screenshot / YouTube

Američki glumac Metju Peri, koji je svetsku slavu stekao kao Čendler Bing u seriji “Prijatelji”, preminuo je u 54. godini.

Perijevu smrt potvrdio je kapetan Skot Vilijams iz policije Los Anđelesa. Prema njegovim rečima, uzrok smrti neće biti moguće utvdrditi neko vreme, ali je napomenuo da nema naznaka nasilja, prenosi „Njujork tajms“.

Studio „Vorner bros, koji stoji iza serije „Prijatelji“ oglasio se saopštenjem u kojem navode je Metju Peri bio talentovan glumac čiji dar za komediju je video ceo svet, kao i da će njegovo nasleđe nastaviti da živi u srcima velikig broja ljudi. „Ovo je srceparajući dan“, stoji u saopštenju studija.

NBC njuz je objavio da se Metju Peri utopio u svom domu u Pasifik Pelisejdsu, delu Los Anđelesa. Portal TMZ je preneo nezvanična saznanja da ga je lični asistent zatekao u đakuziju.

„Dejli mejl“ navodi da je smrt nastupila nakon višečasovnog meča piklbola.

Peri je u autobiografiji pod naslovom „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir“ otvoreno pisao o problemima sa zavisnošću zbog kojih je išao u klinike za odvikavanje mnogo puta.

Čendler iz “Prijatelja” otvoreno mrzi Kijanu Rivsa i žali što nije mrtav

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link