Lifestyle

Predlozi za prolećni manikir

Proleće je mnogima omiljeno godišnje doba, a još smo kod učiteljice naučili da je ovo vreme kada se sve budi. Počevši od prirode, pa do nas. Svi nekako živnemo, tražimo vesele boje u ormaru, i imamo više energije. Svaka dama vodi računa i o svojim noktima, a proleće je pravo vreme za eksperimentisanje i uživanje u bojama. Evo nekoliko naših predloga za prolećni manikir.

Šareno

Usudite se da budete kreativni, pustite mašti na volju, i slobodno iskoristite sve te lakove u boji koji vam stoje neotvoreni. Zelena, žuta, plava, crvena – izbor je nepregledan. Nalakirajte svaki nokat različitom bojom, ili uradite francuski manikir, ali u bojama duge. Proleće je pravo vreme za ovo.

nokti-prolece (1)
Izvor: Pixabay ©

Crveno

Volite crvene nokte? Ne brinite, oni su uvek u modi, a predlažemo bademast oblik, kako bi nokti izgledali duže i prirodnije. I ovde možete malo ekperimentisati, dodati po koji detalj, poput nekog cvetića ili leptira u uglovima noktiju.

nokti-prolece (2)
Izvor: Pixabay ©

Teksas

Plavo će ove sezone biti aktuelna boja, a teksas garderoba ponovo se vraća u velikom stilu. Iskoristite ovo da i svoj manikir ukombinujete sa odevnim kombinacijama, pa slobodno birajte razne nijanse plave. Od kraljevsko plave do bebi plave, uz teksas farmerice, jaknicu ili patikice sigurno će se odlično uklopiti.

nokti-prolece (6)
Izvor: Pixabay ©

Ljubičasto

Još jedna aktuelna boja ove sezone. Predlažemo da ne nalakirate sve nokte istom bojom, već da krenete od svetlijih nijansi ka tamnijima, ili da jednostavno domali nokat nalakirate nešto tamnijom bojom. Kratki, lepo oblikovani nokti izgledaće uredno, a boja će vam se sigurno uklopiti uz neku zanimljivu ogrlicu ili narukvicu.

nokti-prolece (5)
Izvor: Pixabay ©

Klasika

Za sve dame koje vole klasiku, izdvojili smo jedan interesantan predlog za francuski manikir. Na domali prst dodajte neku šaru, šljokice ili nalepnicu, i imaćete lepe i uredne nokte. Ipak, u duhu proleća usudite se da probate i nešto drugačije varijante, pa neka umesto bele boje, vrhovi prstiju budu nežno rozi.

nokti-prolece (4)
Izvor: Pixabay ©

Zvezdice

Evo jednog predloga za sve urbane devojke u trendu. Napravite svoju idealnu kombinaciju plave i crne, iscrtajte zvezdice ili neke druge oblike po želji. Ovakav manikir idealan je za prolećne žurke koje nas očekuju.

nokti-prolece (3)
Izvor: Wikimedia.org

Pogledajte aktuelne trendove za proleće

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
Share via
Copy link