Novi Sad

U Novom Sadu otvorena “Prava pekara i kulinara” – obogaćena ponuda, nov objekat i stara adresa

Pekara Trivit
Foto: Luftika

Nakon pauze od tri nedelje radi renoviranja i adaptacije objekta, dobro poznata Trivit pekara u Stražilovskoj 31, na radost Novosađana danas je otvorena pod novim nazivom – “Prava pekara i kulinara”.  Pored prepoznatljivih proizvoda koja su do sada imali na asortimanu tu su sada i neki novi proizvodi. Kuvana jela, sveže salate, jela sa roštilja, burgeri, sendviči…

Vlasnik pekare Veljko Šćepanović naglašava za naš portal da sve novine koje su uveli su usmerene na ispunjavanje želja potrošača.

– Objekat je komplet renoviran, modernizovan i adaptiran. Ponuda jela, peciva, hleba i naših već prepoznatljivih proizvoda je obogaćena. Takođe, promenjen je i sam naziv pekare, koja sada nosi naziv “Prava pekara i kulinara” jer smo želeli da objedinimo sve što sada nudimo. Kulinara se odnosi na kulinarski deo naše pekare – gotova jela i jela sa roštilja, dok prvi deo naziva se odnosi na našu staru ponudu, koja je takođe unapređena – objašnjava Šćepanović.

Prava pekara
Foto: Luftika

Od njive do trpeze

Trivit grupa, kojoj pripada i ova pekara je 2009. godine načinila značajan korak u svom nastojanju da zaokruži ciklus proizvodnje, kupovinom preduzeća za preradu povrća Bag (u Bačkom Gradištu) postaje vlasnik 615 hektara najkvalitetnije vojvođanske zemlje na kojoj se uzgaja sveže povrće, merkantilna i semenska roba.

– Sve komponente koje ulaze u sastav naših proizvoda su proizvedene na našim njivama u strogo kontrolisanim uslovima, čime je ispoštovan naš slogan „Od njive do trpeze“ – ističe Šćepanović.

Prava pekara
Foto: Luftika

Vodeći proizvodi po kojima je ova pekara poznata su Tonus proizvodi. Tonus hleb i Tonus proizvodi sadrže u sebi mnogo hranljivih vlakana, pa ne čudi što su omiljeni kod svih koji vode računa o ishrani.

Novina ima i u ovom asortimanu, to su pečene Tonus štanglice. Tu su i Tonus pogačice i Tonus kifle, kao i standardni pakovani asortiman. Tonus pločice kao jedan od najprodavanjih proizvoda mogu da se kupe i na merenje i u pakovanom obliku.

Tonus hleb bez brašna ima visoki sadržaj biljnih vlakana. On predstavlja prirodni izvor proteina, magnezijuma i gvožđa. Klinički je ispitan i višestruko je nagrađivan. Pravi se od opranih i proklijalih žitarica. Ne sadrži aditive, ni konzervans.

Prava pekara
Foto: Luftika

Nezaobilazan deo svake pekare su peciva, slatka i slana i hlebovi. U “Pravoj pekari i kulinari” imate veliki izbor kada je hleb u pitanju – običan beli hleb, Tonus hlebovi, ražani, kukuruzni, heljdini. Pecivo je uvek sveže i ukusno.

Ono što najčešće izdvajaju studenti kao omiljeni proizvod u ovoj pekari su sendviči. Kako se pekara nalazi u blizini fakulteta veoma im je bitno da mogu kupiti kvalitetan i ukusan sendvič.

– Naši sendviči su izuzetno bogati, napravljeni od veoma kvalitetnih sirovina. Kifle i zemičke se peku svaki dan, na licu mesta, direktno pre pravljena sendviča što ima daje poseban ukus – obajšnjava Veljko.

Prava pekara
Foto: Luftika

Iskusne domaćice znaju da bez pravih domaćih kora ne može da se napravi ukusna pita, a takve kore imate baš u ovoj pekari. Kao i kore za čuvene oblande.  A za one koje nisu baš vični kuvanju a vole da se zaslade u ponudi su ukusne štrudle i razni kolači.

Prava pekara
Foto: Luftika

Možemo slobodno reći da sa ovim novinama i obogaćenom ponudom “Prava pekara i kulinara” nudi za svakoga po nešto. Sve njihove proizvode možete naručiti preko aktuelnih gradskih platformi ili ih posetiti u Stražilovskoj 31.

Bili smo u jedinoj ruskoj kuhinji u Novom Sadu i probali peljmene i vareniki

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

791 Shares
791 Shares
Share via
Copy link