Magazin Svet

9 meseci je imala normalan ciklus a onda je zaboleo stomak i doktor je rekao: „To su trudovi a vi se porađate“ (VIDEO)

Vivien
Foto: Printskrin/TikTok

Iako nije prvi put da čujemo za ovako nešto svakako je neobično, posebno za mamu, devet meseci biti trudna i nemati apsolutno pojma o tome. Više je nego neobično kad vas zaboli stomak a čaj ne pomaže pa za svaki slučaj odete do lekara. A tamo vam, baš kao što su Vivian Ruizvelasko (20) iz Meksika, kažu da se upravo porađate.

9 meseci imala ciklus, stomak joj nije porastao, ona pila, vežbala

Naime, rodila je sina Matíasa pre deset meseci a da je pre toga živela sasvim uobičajenih devet meseci. Pila je, vežbala, družila se s prijateljima i dečkom Tonatiuhom Gonzalezom.

Fotografije snimljene tokom trudnoće pokazuju da nije imala primetan stomak i nastavila je da ima krvarenje tokom trudnoće, što se ponekad pogrešno zameni za menstruaciju.

@vivianwiserv

#baby #f #fyp Asi pasa cuando sucede🥹💙

♬ Funny Song – Cavendish Music

Ali nakon rođendanske žurke svoje prijateljice osetila je intenzivne bolove u stomaku i kukovima te je otišla u bolnicu, gde ju je lekar obavestio da će se poroditi.

Počeo porođaj

Osetila je bolove dan posle žurke, a već sutradan je otišla na posao, ali je uzimala tablete i pila biljni čaj u pokušaju da ublaži ono što je smatrala jakim bolovima. U stvarnosti je imala trudove. Na kraju je otišla s posla ranije u bolnicu s Tonatiuhom.

– Tada su mi rekli da me boli jer imam trudove i da moram da se porodim, rekla je. Njihov sin, Matias, rođen je carskim rezom i par je ostao „u šoku“, pomešanih emocija.

@vivianwiserv

Cosas más bonitas de la vida #fyp #baby #love #tiktok

♬ original sound – Vivian Wise Rv

Nije se osećala povređeno jer je dečko bio vidno šokiran. Ne zna o čemu je razmišljao, ali je morao da se pokrene jer su postojale stvari koje su im trebale za bebu, kao i da se dogovori se kako će platiti bolnicu. Bio je jako uplašen, ali ga je razumela, piše Daily Mail.

– Mnogi ljudi mi nisu verovali i mislili su da je to nemoguće ili da lažem, rekla je.

 Saznala da ću imati blizance 4 nedelje pre porođaja

Pre porođaja vodila je život kao i inače i često je izlazila, zabavljala se, ali nije toliko pila jer je pre godinu dana izvadila žučnu kesu.

–  I dalje sam nešto pila, kao i vežbala i plivala, sve je bilo stvarno normalno – kaže novopečena mama presrećna što je dobila sina i priliku da bude majka.

@vivianwiserv

A quién salio de dramatico🎭 #xyzbca #fyp #jajaja

♬ original sound – Vivian Wise Rv

Mnogi su komentarisali kako im se njeno iskustvo čini kao prijatnije razdoblje tokom trudnoće.

– Ovo je zapravo uobičajeno, nekim ženama ne naraste stomak i zbog položaja fetusa ne osete bebine udarce –  napisao je neko.

– Dobro došli u klub. Nisam znala da očekujem blizance dok nisam bila trudna 30 nedelja, a rodila sam ih u 34. nedelji- napisala je jedna mama.

Izvor: zena.blic.rs

Na plaži rodila zdravog dečaka, a da nije ni znala da je trudna

Reklama

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

91 Shares
Share via
Copy link