Koronavirus Lifestyle

Pornhub premijum sadržaj besplatan za čitav svet u narednih 30 dana

pornhub-besplatno-premijum

Već smo vam pisali o sjajnoj ideji popularnog sajta za odrasle Pornhub koji je otključao svoj premijum sadržaj za Italijane kako bi im makar malo olakšao boravak u izolaciji. Sada se ta ideja proširila na čitav svet.

Pornhub je odlučio da svima omogući besplatno korišćenje Premium naloga u narednih 30 dana – sve to u cilju ostajanja kod kuće i ravnjanja epidemiološke krive.

Da biste pristupili PornHub Premium nalogu potrebno je registrovati isti na zvaničnom sajtu servisa, pri čemu korisnici polaži časnu pionirsku da neće izlaziti iz domova i da će „uživati“ u satima HD sadržaja za odrasle, piše Netokracija.

Ukoliko se pitate po čemu se to Premium nalog razlikuje od običnog sa kojim smo se svi do sada poprilično dobro upoznali, u pitanju je razlika u kvalitetu sadržaja, tako da je sada moguće potpuno besplatno pristupiti sadržaju u 2K i 4K rezoluciji.

Za tehnološki spremnije korisnike, tu je i VR sadržaj koji u ovim trenutcima izolaciju svakako čini više podnošljivom.

Pored misije da spasi svet i natera ljude da ostanu u svojim domovima, PornHub se isto tako obavezao da donira i neophodnu medicinsku opremu zdravstvenim radnicima u Njujorku.

Podsećamo, ovo nije prvi put da je ova kompanija na neverovatno kreativan način pokazala svoju društveno odgovornu stranu.

Svoj PornHub Premium nalog možete registrovati ovde.

Pornhub otkriva da Srbi najviše trzaju na starije dame, ali otkud pornići iz ove zemlje?

21 Shares
Share via
Copy link