Lifestyle

Pornhub otkriva da Srbi najviše trzaju na starije dame, ali otkud pornići iz ove zemlje?

Najposećeniji sajt sa filmovima za odrasle PornHub objavio je godišnju statistiku omiljenih pretraga prema zemljama sveta, uključujući i Srbiju. Prema broju posetilaca pomenutog sajta Srbija je na 49. poziciji, dok konzument iz Srbije na sajtu provede prosečno 10 minuta i 8 sekundi.

Zanimljivo je da sve više žena iz Srbije posećuje ovaj portal, pa ih je tako 37 odsto od ukupnog broja korisnika iz Srbije, piše Telegraf.

Šta smo najviše tražili?

I dalje nas najviše zanimaju lokalni pornići, a osim onih amaterskih i potražnja za Severninim kućnim videom koji mesecima više nije dostupan i dalje ne jenjava.

Eksplicitne scene iz rijalitija “Zadruga” i seks pod pokrivačem su takođe ušle u pretragu, pa čak i oni koji ne gledaju ovaj rijaliti imaju potrebu da isprate pikanterije o kojima se priča na društvenim mrežama.

Ipak, na prvom mestu pretraga su definitivno pornići “Serbian amateur”, a onda “blowjob”, “pussy licking”, “gloryhole”, “twerk” i “party”.

Lisa Ann se ne skida s trona

Kada je pretraga porno-glumica u pitanju, Srbi tradicionalno najviše traže porniće u kojima glavnu ulogu tumači Lisa En, a na drugom mestu našla se Lana Roads, zatim Mia Kalifa, Nikol Aninston i Kendra Last.

Što se žanrova tiče, najviše nas zanima Mature, a zatim MILF. U ovoj kategoriji su se amaterski pornići našli tek na trećem mestu, a na četvrtom akcija između dve žene. Analni seks zauzeo je peto mesto.

Srbi obožavaju češke porniće

U odnosu na ostatak sveta za čak 136 odsto više pretražujemo porniće sa Čehinjama u glavnoj ulozi.

Da imamo neki fetiš i na starije dame i gospodu dokaz je lista koja pokazuje da se osim Čehinja, na drugom mestu nalazi povećan broj pretraga za kategoriju “mature” i “milf”, a potom za porniće u kojima je zastupljena dupla penetracija.

Pogledajte kako je izgledala 2019. godina na PornHub-u kada su posete iz Srbije u pitanju:

pornhub srbija statistika

Na Petrovaradinskoj tvrđavi se snimaju pornići, ateljei izdaju na Airbnb-u, a u tunelima diluje droga

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link