Koronavirus Magazin

Radite od kuće a nemate prave alate? MS Office i Windows 10 dostupni za samo 8.67 evra

Kompanije širom planete uvele su obavezan rad od kuće.

Krajem januara, korona virus munjevito se proširio po Evropi i prouzrokovao stanje da nije bezbedno odlaziti na posao. Google, Microsoft, Twitter, Hitachi, Apple, Amazon, Chevron, Salesforce, Spotify… Sve značajnije svetske kompanije uvele su obavezan rad od kuće, u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.

Vođeni takvim primerom, sve više manjih kompanija i pojedinaca odlučilo se na rad od kuće, a kućne kancelarije postale su globalni trend. Rad od kuće je najbolji vid prevencije od zaraze a u isto vreme obezbeđuje i finansijsku sigurnost.

Ipak, nameće se pitanje, kako biti jednako efikasan kao u kancelariji? Pre svega, neophodno je održavati isti radni ritam, ali imati vremena i za odmor.

Drugo, organizujte radni prostor u okviru svog doma i učinite ga što udobnijim. I najvažnije, morate imati operativni sistem i softver koji vam neće stvarati glavobolje i koji će vam omogućiti da nesmetano obavljate svoje radne zadatke.

Najbolji softver za kućnu kancelariju: Microsoft Office 2019 i Office 2016

ms-office-popust

Office 2019 je najnovije izdanje popularnog Mikrosoftovog programa, koji korisnicima donosi brojne pogodnosti i koje su u poslednje tri godine postale sastavni deo Office 365 ProPlus izdanja. Ukoliko ste jedini korisnik kojem je za rad od kuće potreban softver najboljih performansi, onda je Office 2019 najbolji izbor za vas. Ovaj program nudi niz novih i izuzetno praktičnih opcija – roaming olovka za isticanje Word teksta, nove alatke za Excel analizu podataka, kao i mogućnost korišćenja atraktivnih PowerPoint Morph i Zoom efekata.

Za cenu od 119 evra dobijate najnoviju verziju programa Microsoft Office za jedan računar, bez naknadne godišnje pretplate.

Predstavljamo vam i keysworlds.com, novu prodavnicu licenci i softverskih ključeva, koja vam nudi najpovoljnije uslove i neverovatne popuste od 38% do 50%. Za Office 2019 Keysworlds cena iznosi 58,99 evra, što je manje od polovine prvobitne cene.

I to nije sve – na ovu neverovatnu cenu, uz kod – SPOFF50, ostvarićete dodatnih 50% popusta, pa je tako Office 2019 dostupan za samo 29.50 evra.

 

Office 2016 Pro Plus je najpoznatiji kancelarijski softber za većinu ljudi u Srbiji, ali su njihove licence za naše uslove veoma skupe. Sada možete da pronađete jeftinije zamene na Keysworlds.com za samo 32.99 €. Dobićete i dodatnih 40% popusta sa specijalnim kuponom AOFF40.

Najnoviji operativni sistem za vašu kućnu kancelariju – Windows 10

Pogodnosti koje vam pruža operativni sistem Windows 10 ne završavaju se instalacijom i osnovnim podešavanjima vašeg kompjutera. Primera radi, Windows 10 uključuje i virtuelnog audio asistenta Cortana, koji će vaše poslovanje učiniti lakšim i efikasnijim.

Tu pogodnost možete dobiti po 38% nižoj ceni, pa će vas ona, uz korišćenje promo koda SPOFF38, koštati samo 8.67 evra.

Jednostavna kupovina – jednostavno plaćanje

softveri-popusti

Keysworlds vam nudi besprekornu uslugu i napredni automatizovani sistem efikasnosti, koji kupcima garantuje 100 % zadovoljstvo! U roku od samo nekoliko minuta na e-mail ćete dobiti kod, pomoću kojeg aktivirate sve ove pogodnosti.

I sam način plaćanja maksimalno je pojednostavljen, te ga možete obaviti putem PayPal-a, transfera novca, kreditnom ili debitnom karticom. Na usluzi vam je 24-očasovna korisnička podrška (service@keysworlds.com), koja će vam u bilo kom trenutku razrešiti svaku dilemu.

Koliko se u Srbiji koristimo pametnim tehnologijama?

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link