Srbija Vesti

Režimski huligani napali mladića na Partizanovoj tribini zbog majice ‘Vučiću ped*ru’

jug
Printscreen

Osim fudbalske sramote nakon remija od 0:0 sa ekipom TSC-a, navijači Partizana imali su prilike da crno-bele boje zamene za crvenilo na licima nakon sramote koje su priredili režimski huligani koji i dalje pod okupacijom drže južnu tribinu stadiona.

Naime, tokom prvog poluvremena došlo je do nereda na istočnoj tribini koje je u kratkom roku prekinula policija.

Kako tvrde očevici na stadionu, jedan mladić je nosio majicu sa natpisom „Vučiću p***ru“, poznate krilatice koju skandiraju protivnici aktuelne vlasti, kada mu je prišla grupa navijača sa južne tribine i verbalno napala.

Oni su prema saznanjima „Danasa“ zatražili od njega da je skine, uz reči: „Mi smo Grobari, ne treba nam politika na tribini“ kada je došlo do koškanja i intervencije policije.

On je izveden sa tribine i tom prilikom je skinuo majicu.

Incident izavao je i gomilu besnih reakcija navijača na Tviteru.

„Dečko pojeo ozbiljne batine na stadionu Partizana zato što je nosio majicu „Vučiću pederu“. I sad treba da komentarišem fudbal, prvenstvo, šta god?“, bio je jedan od komentara.

Usledila je ubrzo i čitava lavina.

„Sve na jednoj utakmici, i prebijanje momka zbog majice „Vučiću ***ru“ i „postrojavanje“ igrača. Samo jako braćo, udrite, pa neka trpi ko želi.

Sem ako se ne uzjoguni Istok, kao što je umeo?“.

pfc
Foto: Starsport

„Opet Vučić šalje svoje batinaše sa juga da tuku ljude na istoku koji pevaju Vučiću pederu“.

„Lik na istoku je nosio majcu Vučiću pe***ru i onda su hrabri momci od 150kg njih 10-tak upali i skinuli mu majcu. Sve je jasno kao dan, ne treba vise ici na utakmice naseg kluba dok smo pod opsadom jer tuci se sa vucicevim ljudima je isto kao sam sebe upucati u glavu“, samo su neki od komentara.

Vladajući režim je pokazao da ovih dana ne preza od represivnih mera nakon nemilih scena u Novom Sadu kada su batinaši prebili građane koji su protestvovali zbog urbanističkog plana ispred Skupštine Vojvodine.

Ovo nije prvi put da navijači sa juga reaguju na skandiranja protiv vlasti pod izgovorom da ne žele politiku na tribinama.

I tokom prošle sezone kada je u nekoliko evropskih utakmica sa istočne i zapadne tribine žestoko odzvanjalo skandiranje predsedniku Srbije, najvatrenije pristalice sa Juga su pokušavale da ih nadglasaju, a jednom prilikom i su upali na istočnu tribinu i izavali nerede.

U pitanju je bio meč kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Dunajske Strede.

Izvor: Nova.rs

Vučić tražio od Belivuka da zabrani „Vučiću pederu“ i da „pomogne“ Ani Brnabić i bratu

Redakcija Luftika.rs

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Onomad dodjoh u vaš BG da posetim nekog iz familije što je na Banjici ortopediju bio, i uzeh taksi, neću reći koje taksi preduzeće ali možda u to vreme najkorektnije i najpoštenije! Taksista neki šaljivdžija, vozimo se do Banjice, prolazimo pored ambasada raznih , koječijih vila i kućetina, razgovor tako dodje i do bivših radikala a sadašnješ predsednika! Kaže mi lik: ma, u BG je tih godina svako sve znao, AV ko mlad radikal, Šešelj znao za njegove kojekakve sklonosti, govorio mu- e ne može u radikalima takav da bude, nikako, da pukne bruka, šta će narod reći…I sve mu kao Šešelj naredjivao da se u javnosti vidja sa isključivo lepim ,mladim ženskama i da im zakazuje susrete po motelima i hotelskim sobama, da se kao, o tome priča po Beogradu, kako je mladjani Alek neki mačo tip, ženskar i tako to 😁
    Navodno je jurio mesecima nekog momka po BG,i ovaj nakraju morao da se spakuje u ode iz Srbije…🤔
    Treba pitati Šešelja 😆😆

OGLAS

176 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap