Srbija Vesti

Policajac sa pištoljem pljačkao zrenjaninske trafike

Zrenjaninska policija lišila je slobode policijskog službenika F. S. (22) iz okoline tog grada zbog sumnje da je, uz pretnju pištoljem, od radnice dve trafike oteo novac, a od radnice treće trafike pokušao da otme novac.

Pljačka sa snimka koje su napravile nadzorne kamere dogodila se juče (29. novembar) u 9 časova u Zrenjaninu, a vidi se kako F. S. prilazi trafici i vadi pištolj iz džepa, a potom i odnosi novac, koji mu je radnica predala.

Kako nezvanično saznajemo, on je odnedavno u policiji. Kolege za medije kažu da ih je obrukao.

– Bruka za policiju, niko ne zna tačno šta je motiv, ali verujemo da će i to istragom da se utvrdi. Što je najgore, to nije prva trafika. Stavljaju mu se na teret dve oružane pljčke i jedna u pokušaju – rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

On je dodao da je mladić kome se na teret stavlja razbojništvo ubrzo uhapšen.

– Operativnim radom inspektori su ubrzo identifikovali osumnjičenog. Tome su doprinele sigurnosne kamere koje su zabeležile njegovo kretanje nakon pljačke. Nakon identifikacije on je ubrzo uhapšen – rekao je izvor upoznat sa slučajem.

Niko od radnica opljačkanih lokala nije povređen ali su uplašene. Zasad se ne zna koliko je tačno novca odneto jer je predmet istrage, ali se pretpostavlja da je reč o manjoj sumi.

Osumnjičenom je određeno policijsko zadrževanje u okviru kog će biti priveden u Tužilaštvo u Zrenjaninu i kako nezvanično saznajemo pretpostavlja se da će mu nakon toga na predlog tužilaštva biti određen pritvor.

Serija obijanja stanova ekipi KRIK-a, policija nije rešila nijedan slučaj

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

83 Shares
Share via
Copy link