Magazin

Policajac – batinaš ženi stavio ruku između nogu pa je bacio preko ograde

policajac na gazeli
Foto: Printskrin/ Instagram

Policija koja je danas branila građanima da se okupe na Gazeli ponašala se kao gomila batinaša koja napada slabije od sebe.

Jedan od “heroja” u službi naroda sa današnjih protesta je pripadnik policije koji je bacio ženu preko ograde. Ujedno je ženi stavio ruku između nogu i u stilu uličnog batinaša je izgurao preko ograde.

Ko je „heroj“ sa beogradskih ulica? Već je poznat kao bahat, ohol, „napredan“ policajac. Tako je 3. aprila neposredno nakog brutalnog izbacivanja iz stana i teškog maltretiranja devedesetogodišnje Mare Džanković i njene ćerke Danijele od strane izvršiteljke Mirjane Dimitrijević, upao u stan, oteo joj telefon, uhvatio je za ruke i izneo iz stana zajedno sa još jednim policajcem koji ju je držao za noge.

Komandir policijske stanice Savski venac Aleksandar Krstić pokazao je danas „junaštvo“ i kako se preti, udara, gura goloruki narod, žene… Sramota! Za njega, MUP, Vulina, Vučića…

Da li postoji opravdanje za ovakvu primenu sile?

Da li će ovaj čovek odgovarati za ovakvo gnusno ponašanje?

Koga i od koga brani policija ove zemlje?

Šta će biti sutra kad sve ovo prođe?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boris Malagurski (@malagurski)

Varadinski most odblokiran, novosadski aktivista pušten nakon protesta građana 

Julija Vojinović

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • „Junače“, zreo si za Lazu. Šta ti kaže jadna majka koja te je takvog rodila? Zar si toliko malouman da se boriš sa ženom i zavlačiš joj siledžijske ruke među noge. Postao si poslednji šljam u službi kriminalnih klanova i svog zla u ovoj zelji. Čuvaj se Božije ruke.

  • Šta će biti? Pa nova vlast će ga staviti u svoje reove. Narode otvorite oči,pa vlast se nekoliko puta promjenila za 30 godina, jeli iko ikad od fukcionera odgovarao

OGLAS

1.1K Shares
1.1K Shares
Share via
Copy link